Salade van vijgen en geroosterde butternutpompoen

Bron

Het keukenmes bevat een prachtig lang slank en bovenal flexibel lemmet om zo dicht mogelijk langs bot te snijden. Uiteraard is het keukenmes fantastisch scherp, allemaal bij elkaar genomen zorgt het fileermes voor het minste product verlies. De fileermessen die wij aanbieden geven een voldaan bezit voor elke keuken die gezien aan de messenmagneet mogen worden.

Het is 68 graden hier in Denver. Er valt niet meer te ontkennen. De herfst is hier. En die teef gaat nergens heen. Mijn hart is gebroken voor de zomer die zal worden achtergelaten. Ik mis haar nu al en ik ben momenteel aan het uitzoeken waar ik deze winter heen kan gaan om dit jaar niet eens de kou in Denver te voelen. Arizona misschien? Brian en ik hebben gesproken over het huren van een huis voor een maand in een staat waar we naartoe kunnen rijden, dus dat klinkt op dit moment best mooi. Waarom vertel ik je dit? Je geeft niets om mijn lage bloedsomloop in mijn voeten die volledig wordt afgestoten door koud weer. Je geeft om salades. Salades die je het gevoel geven dat het herfst is, maar niet TE veel herfst. We zitten niet in het soepseizoen, maar wel in het vijgen- en pompoenseizoen. En ik heb misschien een hekel aan koud weer, maar ik graaf iets geroosterde pompoen. Ik heb zin in dat winterpompoenleven.

PaleOMG Salade met vijgen en geroosterde butternutpompoen

PaleOMG Salade met vijgen en geroosterde butternutpompoen

Ik ben de laatste tijd echt toe aan salades. Het is gewoon een supergemakkelijke manier om heel veel groenten in één gerecht te krijgen en daar ben ik helemaal voor. En er zijn eindeloos veel smaakcombinaties. Als je in de winter geen saladefan bent, hoop ik daar verandering in te brengen, want ik ben van plan om de hele winter salades te maken. Ik ben van plan om dat salade- en soepleven te leiden. Ik leefde dat leven op de universiteit en het was een geweldig leven in combinatie met de winderige kou van Fort Collins nadat mijn autodeuren dichtgevroren waren. Oh winter, jij meedogenloze teef. Hoe dan ook, deze salade is stom en gemakkelijk te maken, je kunt er gemakkelijk eiwitten aan toevoegen, en het is gegarneerd met een kant-en- klaar balsamico-glazuur om je leven gemakkelijker te maken. Als je een hekel hebt aan salades, hoop ik hier snel van gedachten te veranderen. Zo niet, dan is dat ook leuk. Salades kunnen naar de hel gaan, wat mij betreft! Ik probeer je nu echt voor me te winnen. Ik laat je zijn. Tijd voor mij om toch nog een salade te maken.

PaleOMG Salade met vijgen en geroosterde butternutpompoen

Afdrukken

Salade van vijgen en geroosterde butternutpompoen

 • Auteur: juli
 • Voorbereidingstijd: 10 minuten
 • Kooktijd: 25 minuten
 • Totale tijd: 35 minuten
 • Opbrengst: 3-4
Ingrediënten
 • 4 kopjes in blokjes gesneden butternutpompoen
 • 2 eetlepels avocado-olie
 • 2 eetlepels ahornsiroop
 • 1/2 theelepel zout
 • 2 kopjes rucola
 • 2 kopjes spinazie
 • 6–8 vijgen, gehalveerd
 • 6oz witte wijn & balsamico bieten (of geroosterde bieten), gehalveerd
 • 1/2 kop gekonfijte pecannoten
 • 3-4 eetlepels zuivelvrije zachte kruidenkaas
 • 1 eetlepel hennepharten
 • grof zout, voor garnering
 • zwarte peper, voor garnering
 • balsamico glazuur
instructies:
 1. Verwarm de oven voor op 400 graden F. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Gooi de pompoen in een kom in olie, ahornsiroop en zout. Leg ze op een bakplaat en in de oven voor 20-25 minuten, tot ze zacht en goudbruin zijn.
 2. Als de butternutpompoen bijna klaar is met roosteren, voeg je de groenten, vijgen, bieten en gekonfijte pecannoten toe aan een kom. Top met butternut squash, zachte kaas, hennepharten en zout en peper erop.
 3. Gebruik de dressing die je lekker vindt of mijn favoriet – balsamico glazuur . Eet op, herfstliefhebber!

Heb je dit recept gemaakt?

Deel een foto en tag ons – we kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gemaakt!

PaleOMG Salade met vijgen en geroosterde butternutpompoen

Wat heb ik gebruikt om dit recept te maken:

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

PaleOMG Salade met vijgen en geroosterde butternutpompoen

_______________

Dit vind je misschien ook leuk:

Butternut Squash & Spruitjes Rijst Pilaf

Herfst Butternut Squash Salade

Vijgen & Tomaten Basilicum Salade

Pastasalade met herfstoogst

Salade van geroosterde bieten en wortel

____________

Klik hier om al mijn PaleOMG-recepten in uw maaltijdplanner te krijgen met echte plannen !

Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Salade met vijgen en geroosterde butternutpompoen verscheen eerst op PaleOMG.

Tags:

   Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
   Logo