Runderstoof met Pompoen

Bron

Een keukenmes kopen die het meeste kan? Het koksmes wordt je beste vriend. Met het gladde lemmet is snijden door verse producten is probleemloos. Hou je van een goed gesneden product dan hou je van het koksmes. Doe er zuinig mee door het mes voor gebruik eerst met een aanzetstaal aan te zetten en maak deze met de hand schoon.

Deze stevige runderstoofpot kookt laag en langzaam op het fornuis met pompoen (of butternut / eikelpompoen) toegevoegd wanneer het rundvlees zacht is. Serveer met knapperig brood om elke laatste druppel op te zuigen!

Runderstoof met Pompoen
Runderstoof met Pompoen

Als de temperatuur begint te dalen, hou ik ervan om op te warmen met een geruststellende kom stoofpot. Daarom is deze Runderstoof met Pompoen een schot in de roos! Het is gemaakt met stukjes rundvlees bruin met uien en knoflook en kook dan op laag in een mengsel van bouillon en rode wijn tot ze zacht zijn. De stoofpot wordt op smaak gebracht met oregano, tijm en laurier en halverwege wordt verse pompoen of winterpompoen toegevoegd. Voor een aantal verschillende recepten voor rundvleesstoofpot, probeer deze Beef and Kabocha Squash Stew and Carne Guisada (Latijnse rundvleesstoofpot) .

(meer…)

Het bericht Stoofpotje Met Pompoen verscheen eerst op Skinnytaste .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo