Runderstoof met Pompoen

Bron

Koken kent vrolijke ogenblikken voor het avondmaal, bijvoorbeeld nieuwe combinaties uitproberen en vol trots op tafel zetten. Een geweldige bezigheid is het, er zijn zoveel variaties en je gaat achter andere smaken komen. Je eigen snacks fabriceren is ook zoiets leuks. En die harmonie van smaken die bij elkaar passen, met kruid wordt het nog lekkerder. Met de eigen geteelde groente van je zoontje. Begin je er al zin in te krijgen?

Deze stevige runderstoofpot kookt laag en langzaam op het fornuis met pompoen (of butternut / eikelpompoen) toegevoegd wanneer het rundvlees zacht is. Serveer met knapperig brood om elke laatste druppel op te zuigen!

Runderstoof met Pompoen
Runderstoof met Pompoen

Als de temperatuur begint te dalen, hou ik ervan om op te warmen met een geruststellende kom stoofpot. Daarom is deze Runderstoof met Pompoen een schot in de roos! Het is gemaakt met stukjes rundvlees bruin met uien en knoflook en kook dan op laag in een mengsel van bouillon en rode wijn tot ze zacht zijn. De stoofpot wordt op smaak gebracht met oregano, tijm en laurier en halverwege wordt verse pompoen of winterpompoen toegevoegd. Voor een aantal verschillende recepten voor rundvleesstoofpot, probeer deze Beef and Kabocha Squash Stew and Carne Guisada (Latijnse rundvleesstoofpot) .

(meer…)

Het bericht Stoofpotje Met Pompoen verscheen eerst op Skinnytaste .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo