Romige Radijssoep Recept Met Zoete Aardappel

Bron

Een keukenmes kopen die je ook echt gaat gebruiken? Het koksmes voldoet aan de eisen. Met een glad mesblad snijden door verse producten is moeiteloos. Als je van koken houdt dan hou je van het koksmes. Zodra je ermee klaar bent is opbergen op een veilige plek ontzettend aan te raden. Het is onze tip om deze aan een messen magneetstrip te hangen.

Romige Radijssoep is een gezond recept gemaakt met radijs en zoete aardappelen. De zoete aardappelen balanceren de scherpte van radijs en zorgen ook voor een gladde textuur aan de soep. Je kunt kleine roze radijsjes gebruiken of de gewone witte radijsjes, afhankelijk van wat beschikbaar is. De carambole- en venkelzaden voegen smaak toe aan de soep en helpen ook de spijsvertering en helpen het opgeblazen gevoel tegen te gaan dat soms kan worden veroorzaakt door het eten van radijs. De yoghurt/wrongel geeft een lekkere smaak aan de soep.

Serveer dit smakelijke recept voor romige radijssoep samen met een recept voor uittrekbaar brood met venkelpesto ernaast en salade met gerookte tofu en gegrilde groenten voor een lichte maaltijd.

Kijk hier voor meer radijsrecepten

  1. Mooli Raita Recept (Gekruide Yoghurtsalade Met Radijs)
  2. Recept voor verkoolde maïs- en radijssalade
  3. Watermeloen Wortel Radijssap Recept
  4. Mooli Paratha (Thepla) (Indiaas plat brood met radijs)

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo