Restaurant Noble* gaat op zaterdag en zondag sluiten vanwege krappe arbeidsmarkt

Bron

Vanaf 1 maart 2022 switcht Restaurant Noble* in ’s-Hertogenbosch van zes dagen naar vijf dagen open per week met als sluitingsdagen zaterdag en zondag. Na uitvoerig overleg met zijn teamgenoten besluit Patron Cuisinier en SVH Meesterkok Edwin Kats dat dit de beste manier is om in de voorlopige krappe arbeidsmarkt de juiste kwaliteit te kunnen bieden.

Bron

Kokkerellen kent vrolijke ogenblikken voor het avondmaal, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en vol trots op tafel zetten. Een geweldige bezigheid is het, je kan werkelijk alles verzinnen de smaak is geheel naar eigen inzicht. Met volle aandacht je gerecht alle liefde geven die je hebt. Alles met de juiste dosis toevoegen , met kruid wordt het nog lekkerder. Dan de kruiden goed fijn snijden met een scherp mes om over je gerecht te strooien. Staat het koks hart al open?
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo