Relatief verse patina verwijderen?

Bron

Hallo,

Een paar weken geleden pakte ik een Takada gyuto en ik heb er behoorlijk wat van gebruikt. Het heeft wat patina ontwikkeld dat bruin begint te worden. Ik wil het graag verwijderen zonder het mes te krassen. Ik zou wat metaalpolijsten gebruiken, maar ik vind dat het mes het contrast tussen hagane en jigane verliest, althans op brede schuine messen. Ik heb overwogen zuiveringszoutsuspensie, maar ik weet niet hoe schurend het is.

Eindelijk heb ik nog wat natuurlijk poeder van het pak liggen. De patina is best fris…

Relatief verse patina verwijderen?

Bron

Het beste aan keukengerei is iets dat elke keuken wel nodig heeft, zelfs als je voor je eentje in de keuken staat. Product bewerking met het het keukenmes dat er het meest geschikt voor is zoals het JAPANSE KEUKENMES geeft dan ook je juiste resultaat. Goed kunnen omgaan met een mes is wel aan te raden. Weten hoe je het mes vast moet houden haalt het beste uit het keukenmes naar boven.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo