Recept voor gevulde nokpompoen

Bron

Wat is het toch fijn om voor het eten de keuken in te mogen gaan en je passie tot uiting te brengen. Een geweldige bezigheid is het, er zijn zoveel mogelijkheden en alles smaakt weer net even anders. Met al je vaardigheden je gerecht alle liefde geven die je hebt. Alles met de juiste dosis toevoegen , als laatste afmaken met peper en zout en klaar is Kees. Met de eigen geteelde groente van je dochtertje. Begint het al te kriebelen?

Gevulde Ridge Gourd Recept is een groentecurry die je moet proberen. Dit gerecht wordt gemaakt door de masala van ui en tomaat in de cilindrische stukjes kalebas te vullen en vervolgens te sauteren tot ze zacht en sappig worden. De gevulde nokkalebas wordt vervolgens gekookt samen met wat meer overgebleven masala's totdat het al zijn smaken heeft waargenomen.

Ridge kalebas is altijd een onderdeel geweest van het Ayurveda-dieet, dit komt door de toename van vitamine C, zink en antioxidanten. Het is ook op grote schaal gebruikt in de meeste keukens in heel India.

Serveer het Gevulde Ridge Pompoen Recept samen met Tawa Paratha , Dal Palak Recept en Spinazierijst om er een complete maaltijd van te maken.

Als u op zoek bent naar meer Ridge Gourd-recepten, zijn hier enkele:

  1. Peerkangai Pal Kuzhambu Recept (Ridge Pompoen in Mily Curry)
  2. Masalewali Turai Sabzi Recept (Ridge Pompoen in Tomatencurry)
  3. Methi Turai Ki Sabzi (Fenegriek Bladeren En Ridge Pompoen Roerbak)

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo