Recept voor gekiemde mungbonen en spinaziesoep

Bron

Met aanbiedingen uit de supermarkt werken is fantastisch, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en daarna met z’n allen smakelijk van eten. Het is ook leuk om te doen, de mogelijkheden zijn onbeperkt de smaak is geheel naar eigen inzicht. Groente blanceren is ook wat je altijd kan verbeteren. Alles met de juiste dosis toevoegen , met kruid wordt het nog lekkerder. Dan de kruiden goed fijn snijden met een scherp mes om daarna door je saus te roeren. Waar zal je ze morgen mee verwennen?

Dit mild gearomatiseerde, voedende recept voor gekiemde mungbonen en spinaziesoep combineert de goedheid van gekiemde mungbonen/groene gram hele bonen en spinazie. De noot-zoete smaak van de gekiemde mungbonen balanceert de licht bittere nasmaak van Spinazie. Gember, knoflook en komijn worden gebruikt om de bouillon op smaak te brengen en de tomaat voegt een lichte smaak toe. Je kunt ook kruiden naar keuze gebruiken. Een kom van deze eenvoudige soep met gekiemde mungbonen en spinazie zorgt voor een gezonde, geruststellende lichte maaltijd voor het hele seizoen.

Serveer het recept voor gekiemde mungbonen en spinaziesoep als voorgerecht van uw zondagse maaltijd voor het Mexicaanse Sizzler-recept en sluit het af met een Butterscotch Marshmallow Mousse-recept .

Kijk eens welke andere heerlijke soepen er gemaakt kunnen worden

  1. Vegetarisch Wontonsoep Recept
  2. Crème van Selderijsoep Recept
  3. Groente Pasta Soep Recept
  4. Bloemkoolsoep Recept

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo