Recept Focaccia met geroosterde appel, uien en kaas

Bron

Het keukenmes die je het meest zal gebruiken is het koksmes. Met het gladde lemmet is snijden door verse producten is moeiteloos. Hou je van een goed gesneden product dan wil je een goed koksmes. Doe er zuinig mee door het keukenmes voordat je ermee gaat snijden eerst aan te zetten met een aanzetstaal en stop het niet in de vaatwasser.

Geroosterde Appel, Uien en Kaas Focaccia Recept is een eenvoudig en snel brood belegd met gekarameliseerde ui en appel met een vleugje nootmuskaatpoeder. Het brood is gemaakt van een mengsel van volkoren meel en bloem voor alle doeleinden. Dit brood is echt rustiek en zal altijd opvallen als uitstekende feesthapjes.

Focaccia is een brood dat oorspronkelijk uit Italië komt. Het is een plat ovengebakken brood dat vergelijkbaar is met het pizzadeeg, het wordt meestal gegarneerd met kruiden en ingelegde olijven en speciaal gemaakt van olijfolie. Het wordt geserveerd als antipasto of als tafelbrood.

Serveer het geroosterde appel-, uien- en kaasfocaccia-recept als een feesthapje of als een theetijdsnack

Als u op zoek bent naar meer zelfgebakken brood, dan zijn hier enkele van onze favorieten.

  1. Zelfgemaakte Black Bean Burger Recept
  2. Zelfgemaakt pitabroodje maken | Snel en eenvoudig recept
  3. Recept voor Focacciabrood met kaneelsuiker

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo