Rauwe banaan en bananenstam Gevuld Paratha-recept

Bron

Een vlijmscherp chef’s knife bij je keukenmessen stoppen? Voor iedere kokin is een scherp mes het eerste benodigde. Een prachtig design en vanzelfsprekend reuze scherp. Als je dit mes kiest heeft je messenset een mooie uitbreiding erbij.

Raw Banana and Banana Stem Gevulde Paratha Recept is een supergezond gevuld Indiaas brood dat twee ingrediënten bevat die een goede voedingswaarde hebben. Parathas zijn een hoofdontbijt voor de meeste Noord-Indiase mensen. Het wordt meestal gemaakt met Aloo, ui of paneer als vulling. Maar het is zeer zeldzaam om rauwe banaan en rauwe stengel te gebruiken in een gevulde paratha, hier in dit recept hebben we ze samengebracht in één gerecht dat superlekker is gemaakt en zonder schuldgevoel als je ochtendontbijt kan worden gegeten.

Serveer de met rauwe banaan en bananenstam gevulde paratha samen met een verse kop wrongel ernaast of het Aam Ka Chunda-recept voor bij je paratha.

Als u op zoek bent naar meer Paratha-recepten, zijn hier enkele:

  1. Kool Paneer Parathas Recept
  2. Punjabi Aloo Paratha Recept (Gekruide Indiase Aardappel Flatbread)
  3. Mooli Paratha (Thepla) (Indiaas plat brood met radijs)

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo