Randy Karman opent 1 december zijn restaurant Zeeuw & Schot

Bron

Chef-kok Randy Karman verliet in augustus The White Room* om zijn eigen restaurant te beginnen. Inmiddels heeft hij een pand gevonden en werkt druk aan de invulling van restaurant Zeeuw & Schot in Amsterdam, waar hij samen met compagnon James Chaib nadruk zal leggen op cocktails en fijne gerechten. Het restaurant gaat 1 december open.

Bron

Het tomatenmes heeft een mesblad van hoogstens 15 centimeter, het is een bescheiden mes met groot gemak. Bij meerdere modellen mesjes zit er en vork aan het uiteinde, dit is om de plakken tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad lemmet zoals een koksmes dit heeft. De tomaten schil is best taai die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Het mesje is fijn gekarteld waardoor het met gemak en zonder rafelen door de schil snijdt.
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo