Rajma Saagwala (Gedroogde Kidneybonen En Spinazie Roerbak) Recept

Bron

Niet erg groot is het tomatenmesje, het is namelijk een mes voor het fijne werk. Tomatenmessen kunnen aan de mespunt een vork hebben maar hoeft zeker niet. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad mesblad bijvoorbeeld een koksmes. De tomaten schil is een behoorlijk lastige waardoor dit alleen met een fantastisch scherp koksmes wilt lukken. Het mesje is fijn gekarteld waardoor het zonder moeite en zonder pletten door de schil snijdt.

Rajma Saagwala is een krachtig, eiwitverrijkt gerecht bereid door rode kidneybonen en spinazie te roerbakken in minimale kruiden. Zoals we allemaal weten, is spinazie een superfood boordevol voedingsstoffen. Dit gerecht is een zeer gezond bijgerecht voor phulka's of paratha om in een lunchbox voor kinderen te worden verpakt.

Serveer Rajma Saagwala als bijgerecht met Rabodi Ki Sabji en Volkoren Lachha Parathas voor een heerlijke doordeweekse maaltijd.

Als je van dit recept houdt, kun je ook andere soortgelijke recepten proberen, zoals

  1. Mooli Ki Sabzi
  2. Seppakizhangu Roast
  3. Makai Wali Bhindi

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo