Raise That Vibration – Aflevering 212: PaleOMG Uncensored Podcast

Bron

Erg groot is het tomatenmes niet, het is een bescheiden mes met enorm gemak. Tomatenmessen kunnen aan de mespunt een vorkje hebben maar dit is niet altijd het geval. Een tomaat kan met vele messen worden bewerkt, zelfs die geen ribbels hebben zoals een koksmes dit heeft. Alleen moet deze wel enorm scherp zijn wilt het lemmet door die taaie tomaten vel pakken. Met dank aan de fijne kartels van het tomatenmesje is die tomaten vel met gemak te snijden.

Vandaag praat ik in de podcast over de constante sociale bijeenkomsten waar ik mezelf in gooi, door sociale angst heen te werken, nieuwe vrienden te ontmoeten, en dan gaan we in op hoe je je vibratie kunt verhogen en de wet van aantrekking kunt laten werken in uw gunst!

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de speciale code voor podcast-luisteraars UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's! Power Program 2.0 is gelanceerd met 12 weken intermediate en pro workouts! Bekijk dit bericht om erachter te komen welk programma voor jou geschikt is – https://paleomg.com/finding-the-right-fitness-program-for-you/

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je de podcast leuk vindt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ wilt dat ik over praat, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

Het bericht Raise That Vibration – Aflevering 212: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo