Punjabi-stijl pittig Arbi Sabji-recept

Bron

Het tomatenmesje heeft een mesblad van hoogstens 15 centimeter, het is een bescheiden maar heerlijk mes. Het mespunt is bij meerdere modellen tomatenmessen gevorkt, dit maakt het oppakken van tomaten plakjes makkelijker. Een tomaat valt bovendien met een glad mesblad te bewerken zoals een koksmes dit heeft. De tomaten schil is best taai waardoor dit alleen met een erg scherp koksmes gaat lukken. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het zonder moeite en zonder pletten door de vel snijdt.

Veel foodies uit Noord-India denken dat deze Punjabi Style Spicy Arbi Sabji hun favoriete manier is om Arbi/colocasia te eten. Het is ook een makkelijk recept om te maken. Krokant en pittig, het past heel goed bij warme en schilferige parantha's of zachte phulka's met een vleugje ghee en gekruide Rajma Pulao om een heerlijke doordeweekse maaltijd te maken.

Hier zijn nog een paar Punjabi-recepten die overheerlijk zijn. Je zou ze ook kunnen proberen

  1. Recept voor gerookte Dal Makhani Dhaba-stijl
  2. Pompoen Sabzi Recept met Panch Phoron Masala
  3. Punjabi Rajma Masala Recept (Rajma Chawal) Gekruide Rode Kidneybonen Curry
  4. Punjabi Choori Recept (Zoete verkruimelde Rotis)

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo