PSA – geen koolstofmessen uitlenen: een doorlopend projectdraad

Bron

Ik heb dit mes uit Japan cadeau gekregen van mijn vrouw, voordat ik voorbij de 165 mm Santoku-fase was gevorderd. Op de juiste manier misbruikt, maar bleef in uitstekende staat. Onlangs aangeraakt tot een scherpte van 10/10, in verhouding tot mijn persoonlijke scherpste. Ik weet in wezen niets over dit mes, staal, maker, niets. Ik weet alleen dat het onaangenaam scherp wordt.

Dus leende ik het uit aan een collega die Japanse messen wilde proberen. Dit is wat terugkwam [ATTACH type="full"…

PSA – geen koolstofmessen uitlenen: een doorlopend projectthema

Bron

Je huidige broodmes is aan vervanging toe? Wij van keukengerijk.nl weten wat jij nodig hebt. Dit kartelmes bijvoorbeeld snijdt als de beste. Met broodmessen als deze zal kruimelen en plat drukken in het verleden behoren.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo