Power Sculpt-lid Sara – Aflevering 216: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Niet super groot is het tomatenmesje, het is namelijk een mesje voor het fijne werk. Tomatenmesjes kunnen een vork aan de punt bezitten maar hoeft zeker niet. Wil je een tomaat met een koksmes bewerken zal dit tevens binnen de mogelijkheden behoren. Alleen moet deze wel fantastisch scherp zijn wilt het lemmet door die taaie tomaten schil pakken. Het tomatenmesje is fijn gekarteld waardoor het met gemak en zonder beschadigingen door de vel snijdt.

Deze week in de podcast heb ik lid Sara die zowel Power Sculpt als Power Sculpt Beyond heeft voltooid. Sara heeft niet alleen geweldige fysieke resultaten van het programma gezien (ze is 20 pond afgevallen!!), maar de groei die ze in zichzelf heeft doorgemaakt is buitengewoon mooi. Dankzij het programma en onze maandelijkse zoomgesprekken kon Sara zichzelf eindelijk zien zoals ze is: een mooie, stoere vrouw die alles kan doen waar ze zin in heeft. Zo opgewonden om eindelijk haar verhaal met jullie te delen!

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de speciale code voor podcast-luisteraars UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's! Power Program 2.0 is gelanceerd met 12 weken intermediate en pro workouts! Bekijk dit bericht om erachter te komen welk programma voor jou geschikt is – https://paleomg.com/finding-the-right-fitness-program-for-you/

________________

Bedankt aan Ned voor het zijn van een geweldige podcast-sponsor! Als je het nieuwe Mellö Magnesium-supplement van Ned wilt uitproberen, kun je code PALEOMG gebruiken op helloned.com!

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je van de podcast houdt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ wilt dat ik over praat, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

De post Power Sculpt Member Sara – Episode 216: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo