Portugese Zeevruchtenstoofpot

Bron

Het tomatenmesje is klein van stuk maar doet groot werk. Bij sommige tomatenmessen is de mespunt gevorkt, dit is om de plakjes tomaat makkelijk op te pakken. Tomaten snijden met een koksmes zou tevens kunnen. Alleen moet deze wel super scherp zijn wilt het mesblad door die taaie tomaten vel pakken. Het tomatenmesje heeft fijne kartels waardoor het zonder moeite en zonder pletten door de schil snijdt.

Portugese zeevruchtenstoofpot gemaakt met venusschelpen, garnalen, sint-jakobsschelpen en chorizo is binnen enkele minuten klaar! Serveer het met wat knapperig brood en smullen maar!

Portugese Zeevruchtenstoofpot
Portugese Zeevruchtenstoofpot

Deze Portugese Zeevruchten Stoofpot is eenvoudig en heerlijk. Het zit boordevol verse zeevruchten en is op smaak gebracht met knoflook, ui, witte wijn, laurier en peterselie. Je kunt vrijwel alle zeevruchten gebruiken die je lekker vindt, zoals mosselen, kreeft, krab of zelfs vis. Voor een aantal andere recepten voor zeevruchtenstoofpot die je misschien lekker vindt, probeer deze Coconut Broth Clams with Lemongrass and Jamaican Coconut Shrimp Stew .

(meer…)

Het bericht Portugese Zeevruchtenstoofpot verscheen eerst op Skinnytaste .

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo