Pompoenroomkaasmuffins

Bron

Een keukenmes kopen dat voor de meeste klussen inzetbaar is? Het koksmes wordt je grootste vriend. Met het gladde mesblad is snijden door verse producten is moeiteloos. Wat iedere keuken kan gebruiken is een koksmes. Na gebruik is een veilige plek om op te bergen geboden. We raden aan om deze aan een messen magneetstrip te hangen.

Deze pompoenroomkaasmuffins zijn de perfecte combinatie van sappig en hartig van buiten en zoet en pittig van binnen! Het pompoenseizoen is officieel begonnen en deze muffins zijn er voor!

Muffins zijn eenvoudig te maken en perfect als tussendoortje of ontbijt! Voor meer heerlijke muffinrecepten, probeer deze Pumpkin Pecan Pie , Apple Crumb of Easy Banana Muffins .

Pumpkin muffin cut in half showing cream cheese in the middle. Zelfgemaakte Pompoen Roomkaas Muffins

Pompoenroomkaasmuffins zijn LEUK. Ze zijn een van mijn favoriete recepten om het herfstseizoen te beginnen! Ik weet dat je waarschijnlijk nog een miljoen andere pompoenrecepten hebt waar je dol op bent, maar … geloof me als ik je vertel dat dit een MOET PROBEREN! De smaak en textuur zijn zo heerlijk dat terwijl je in een warme pompoenmuffin bijt en dan die ooey-kleverige roomkaas erin ziet … nou, dat is moeilijk te verslaan. Deze muffins zijn perfect als dessert! Maar ik denk dat ze nog beter zijn als zoet ontbijt of zelfs als brunchoptie! Voeg wat kaneelbroodjes en een warme ontbijtschotel toe en je hebt een herfstfeest!

Snel en gemakkelijk te maken, deze pompoenmuffins zijn iets waar mijn familie gek op is! Ze zijn vochtig en zitten boordevol met de beste herfstkruiden! Bovendien is de ingrediëntenlijst zo eenvoudig dat je waarschijnlijk alles al in huis hebt! Dit betekent dat je geen excuus hebt om ze nu niet te maken! Omdat deze zo lekker zijn en je ze warm of koud kunt eten, durf ik te wedden dat je er niet zomaar bij kunt stoppen!

Pompoen Muffins Ingrediënten

Dit recept geeft je helemaal die herfstvibes. De combinatie van alle smaken en kruiden is wat het samenbrengt en ervoor zorgt dat je terug blijft komen voor meer! Zie de receptenkaart hieronder voor een lijst met exacte afmetingen.

  • Meel: Bloem voor alle doeleinden zorgt voor een stevige structuur voor de muffins.
  • Kaneel, Nootmuskaat, Kruidnagel: Moet kruiden hebben met pompoen.
  • Pumpkin pie spice: voegt net die herfstsmaak toe! Hier is ook een zelfgemaakte link!
  • Zout: Brengt het zoete in evenwicht en versterkt de andere smaken.
  • Zuiveringszout: Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de muffins rijzen!
  • Eieren: De eieren zorgen voor vocht en luchtigheid.
  • Suiker: dit voegt een heerlijke zoetheid toe om de pompoensmaak aan te vullen.
  • Pompoenpuree: Niet te verwarren met pompoentaartvulling!
  • Plantaardige olie: Canola, Plantaardige of zelfs kokosolie werken allemaal.

Roomkaas vullingsbestanddelen

Slechts twee ingrediënten voor de roomkaasvulling. Het is eenvoudig en lekker!

  • Roomkaas: Verzachten door 15 sec op kamertemperatuur te brengen of in de magnetron te zetten.
  • Poedersuiker: Voegt structuur en zoetheid toe aan de roomkaasvulling

Hoe maak je Pumpkin Cream Cheese Muffins?

Het is altijd een groot pluspunt als je een recept vindt dat je lekker vindt en geweldig smaakt. Plus een die niet al te ingewikkeld is om te maken! Hoe luxe pompoenmuffins met roomkaas ook mogen klinken, ze zijn heel gemakkelijk te maken! Deze stappen helpen u bij het proces.

  1. Bereid muffinvormpjes voor: Verwarm de oven voor op 350 en spuit een muffinvormpje in met kookspray.
  2. Samen mengen: Bereid de vulling door de roomkaas en de poedersuiker in een middelgrote kom te combineren en goed te mengen tot het gemengd en glad is. Breng de vulling over naar een spuitzak met een spuittip. (alleen een gewone ronde spuittip is voldoende)
  3. Muffinbeslag: Meng in een middelgrote kom de bloem, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, pompoentaartkruiden, zout en bakpoeder; klop om te mengen. Meng in de kom van een elektrische mixer de eieren, suiker, pompoenpuree en olie. Mix op middelhoge snelheid tot het gemengd is. Voeg met de mixer op lage snelheid de droge ingrediënten toe en meng net totdat ze zijn opgenomen.
  4. Vul muffinvormpjes: Vul muffinvormpjes voor 2/3 met muffinbeslag. Voeg vervolgens de vulling toe. Steek de spuitmond in het midden van elk met muffinbeslag gevuld blik. Knijp ongeveer 1-2 eetlepels vulling in het beslag. (Raad eens, het hoeven niet precies 2 eetlepels te zijn, net genoeg om het midden van de muffin te vullen)
  5. Bakken: Bak 20-25 minuten tot een tandenstoker er grotendeels schoon uitkomt. Laat afkoelen op een rooster. Bewaar in een luchtdichte verpakking bij kamertemperatuur.

Pumpkin cream cheese muffins in a muffin tin.

Kun je pompoenmuffins met roomkaasvulling invriezen?

Als het gaat om het invriezen van pompoenroomkaasmuffins is dat zeker een optie. Er zijn maar een paar dingen waar je rekening mee moet houden, zodat je ze op de juiste manier invriest, zodat ze zo lang mogelijk meegaan.

  • Koel: zorg ervoor dat muffins volledig zijn afgekoeld voordat ze worden verpakt en ingevroren.
  • Schrijf de datum: Bewaar ze in een luchtdichte verpakking en schrijf de datum erop voordat u het in de vriezer legt. Muffins zijn bevroren tot 3 maanden houdbaar!
  • Ontdooien: je kunt ze laten ontdooien op kamertemperatuur
  • Opwarmen: Als u een magnetron gebruikt: plaats de onverpakte muffin op een servet of een magnetronbestendig keukenpapier of bord. Magnetron op HOOG ongeveer 30 seconden voor elke muffin. Als u een oven gebruikt: het wordt aanbevolen om muffins in folie te wikkelen en 10 tot 15 minuten op 350 ° F te verwarmen, afhankelijk van de grootte van de muffins.

Pumpkin cream cheese muffins cut in half.

Hoe bewaar je Pumpkin Cream Cheese Muffins?

Zorg ervoor dat je je muffins in een luchtdichte bak in de koelkast bewaart! De roomkaas zal slecht worden als je op je aanrecht zit. Ze blijven 3-5 dagen goed in je koelkast, als je het zelfs zo lang volhoudt zonder ze allemaal op te eten!

Meer zoete pompoenrecepten

Het maken van zoete pompoenrecepten is mijn favoriet, dit om het echt herfst te laten voelen bij mij thuis! De geur en de smaak van pompoen en kruiden maakt mijn huis gewoon zo gezellig en uitnodigend! Als je van dit recept hield, zijn hier nog een paar zoete pompoenrecepten om te proberen! Ze zijn stuk voor stuk verrukkelijk en werkelijk uitstekend geschikt voor menig feestje, ontbijt of tussendoortje! Genieten van!

Desserts

Iced Pumpkin Spice Cookies

Desserts

'S Werelds beste pompoenrol

Desserts

Pompoentaart Cupcakes met Roomkaas Slagroom

Desserts

Gebakken Pompoen Donuts Met Bruin Boter Glazuur

Afdrukken Pompoen Roomkaas Muffins

Deze pompoenroomkaasmuffins zijn de perfecte combinatie van sappig en hartig van buiten en zoet en pittig van binnen! Het pompoenseizoen is officieel begonnen en deze muffins zijn er voor!
Cursus Ontbijt
Keuken Amerikaans
Trefwoord roomkaas pompoenmuffins, muffinrecepten, pompoenmuffins
Voorbereidingstijd 15 minuten
Kooktijd 20 minuten
Totale tijd 35 minuten
Porties 24 Muffins
Calorieën 205kcal
Auteur Alyssa Rivers
Ingrediënten

Muffins

  • 3 kopjes bloem voor alle doeleinden
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 1 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1 theelepel gemalen kruidnagel
  • 1 eetlepel plus 1 theelepel pompoentaartkruiden
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 4 grote eieren
  • 2 kopjes suiker
  • 2 kopjes pompoenpuree
  • 1¼ kopjes plantaardige olie
Vulling

  • 8 ons roomkaas verzacht
  • 1 kopje poedersuiker
instructies:

  • Verwarm de oven voor op 350 en spuit een muffinvorm in met bakspray.
  • Bereid de vulling voor door de roomkaas en de poedersuiker in een middelgrote kom te combineren en goed te mengen tot het gemengd en glad is. Breng de vulling over in een spuitzak met een spuittip. (alleen een gewone ronde spuittip is voldoende)
  • Bereid het muffinbeslag voor. Meng in een middelgrote kom de bloem, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, pompoentaartkruiden, zout en bakpoeder; klop om te mengen. Meng in de kom van een elektrische mixer de eieren, suiker, pompoenpuree en olie. Mix op middelhoge snelheid tot het gemengd is. Voeg met de mixer op lage snelheid de droge ingrediënten toe en meng net totdat ze zijn opgenomen.
  • Vul muffinvormpjes voor 2/3 met muffinbeslag. Voeg vervolgens de vulling toe. Steek de spuitmond in het midden van elk met muffinbeslag gevuld blik. Knijp ongeveer 1-2 eetlepels vulling in het beslag. (Raad eens, het hoeven niet precies 2 eetlepels te zijn, net genoeg om het midden van de muffin te vullen)
  • Bak 20-25 minuten tot een tandenstoker er grotendeels schoon uitkomt. Laat afkoelen op een rooster. Bewaar in een luchtdichte verpakking bij kamertemperatuur.
Video

Opmerkingen:

Bijgewerkt op 10 september 2021Oorspronkelijk geplaatst op 24 september 2014Dit recept duurt ongeveer 15 minuten om te bereiden, 20 minuten om te koken, in totaal ongeveer 35 minuten van begin tot einde. Het levert in totaal 24 muffins op.

Voeding

Calorieën: 205kcal | Koolhydraten: 36g | Eiwit: 3g | Vet: 5g | Verzadigd vet: 3g | Cholesterol: 38 mg | Natrium: 179 mg | Kalium: 88 mg | Vezel: 1g | Suiker: 23g | Vitamine A: 3344IE | Vitamine C: 1 mg | Calcium: 29 mg | IJzer: 1 mg

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo