Pompoen Kruidenblad Taart

Bron

Het keukenmes die vrijwel overal inzetbaar voor is, is het koksmes. Met het gladde lemmet is snijden door groenten, fruit, vlees en vis probleemloos. Als je van koken houdt dan wil je een koksmes kopen. Zodra je ermee klaar bent is een veilige plek om op te bergen geboden. We raden aan om om een messen magneetstrip te kopen in alle keukenmessen hier aan te hangen.

Pompoenkruidentaart smaakt niet alleen geweldig, maar voedt ook een menigte! Bedek het met wat pittige roomkaasglazuur en je hebt een dessert om nooit te vergeten!

Deze cake is zo vochtig en zacht! Het maakt veel, dus bereid je voor op een aantal geweldige restjes. En als je van deze pompoenkruidencake hield, dan moet je deze Pancakes , Cookies en deze makkelijke Pumpkin Spice Buddies zeker eens proberen!

A slice pf pumpkin spice sheet cake on a plate.

Pompoen Kruidenblad Taart

Ik maak geen grapje als ik zeg dat dit een bladtaart is die je je zult herinneren. Ik ben een liefhebber van alle herfstrecepten, maar deze spant de kroon (bedoelde woordspeling!). Alleen al de gedachte aan deze pompoenkruidencake met smeuïge roomkaasglazuur doet me watertanden. Deze cake is zo vochtig en zacht! De textuur ervan is fantastisch en ik vind het fijn dat de plakjes niet dik zijn. Het geeft me de kans om er meer dan één te eten!

Ik hou van bladerdeegtaarten omdat ze een klein leger kunnen voeden. Dit maakt ze een fantastische optie om mee te nemen naar een vakantiefeest of familie-evenement. Als ik deze breng, is iedereen enthousiast over deze taart! Dat komt omdat de smaak in deze cake de perfecte mix van kruiden heeft ! En deze pompoencake met kruidenblad smaakt niet alleen heerlijk, maar is ook nog eens super makkelijk te maken! Ga je gang en probeer het eens, ik weet dat je er net zoveel van zult houden als ik!

Ingrediënten om Pumpkin Spice Sheet Cake te maken

Ik ben dol op het maken van bladcakes omdat ze zo gemakkelijk te maken zijn! In feite heb je waarschijnlijk al deze ingrediënten al in je voorraadkast, dus ga je gang en ga bakken! Zie de receptenkaart hieronder voor een lijst met exacte afmetingen.

  • Suiker: Dit wordt gebruikt om het een zoete smaak te geven!
  • Pompoenpuree : Verwar dit niet met pompoentaartvulling! Pompoenpuree zou het enige ingrediënt moeten zijn dat op het blikje staat!
  • Koolzaadolie : Als u geen koolzaadolie bij de hand heeft, kunt u in plaats daarvan plantaardige olie gebruiken.
  • Eieren : Ik gebruik graag eieren die op kamertemperatuur zijn.
  • Meel : Ik gebruik bloem voor alle doeleinden in dit recept.
  • Bakpoeder : ik heb dit gebruikt om de cake luchtig te maken!
  • Gemalen kaneel : je kunt geen pompoenrecept hebben zonder een heerlijke kaneelsmaak!
  • Zuiveringszout : dit zal je cake helpen rijzen.
  • Zout : Dit wordt gebruikt om de smaak van alle ingrediënten te verbeteren.
  • Gemalen kruidnagel : deze zorgen voor een diepe, aardse smaak.

Glazuur van roomkaas

  • Roomkaas: Laat uw roomkaas zacht worden tot kamertemperatuur voordat u het mengt.
  • Boter: Ik gebruik ongezouten boter in dit recept!
  • Vanille-extract : Dit geeft een vleugje smaak aan de zoete smaak.
  • Banketbakkerssuiker : Als u alleen poedersuiker heeft, kunt u die in plaats daarvan gebruiken!

Laten we een taart bakken!

Als je 30 minuten over hebt, dan heb je genoeg tijd om deze pompoenkruidentaart te maken! Het is supereenvoudig en dat is maar goed ook, want je zult het uiteindelijk meer dan eens maken!

  1. Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 350 graden. Vet een pan van 15x10x1 inch in en zet opzij.
  2. Meng suiker en natte ingrediënten: Klop in een grote kom suiker, pompoen, olie en eieren tot een geheel.
  3. Klop de droge ingrediënten en combineer : Klop in een aparte kom bloem, bakpoeder, kaneel, bakpoeder, zout en gemalen kruidnagel samen. Combineer met het pompoenmengsel en meng goed.
  4. Gieten, bakken en afkoelen: Giet in een ingevette bakvorm en bak 20-25 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.

Om de roomkaas frosting te maken

  1. Kloppen en verspreiden: Klop de roomkaas, boter en vanille tot een gladde massa. Voeg vervolgens de banketbakkerssuiker toe en blijf kloppen tot een gladde massa. Verdeel over afgekoelde cake. Dek af en zet in de koelkast tot het serveren.

4 images showing how to mix and ice a pumpkin spice sheet cake.

Variaties om te proberen

Omdat ik weet dat je van deze pompoenkruidencake gaat houden, heb ik een paar manieren bedacht waarop je dingen kunt veranderen. Zo kun je dit keer op keer maken en kan het elke keer een beetje anders zijn!

  • Toppings: Ik vind het heerlijk om wat toppings toe te voegen om het uiterlijk en de smaak te veranderen! Wat gekrulde chocolade maakt deze look elegant! Of maak het af met wat mini-chocoladestukjes, wat feestelijke hagelslag, geraspte kokosnoot of zelfs lekkere toffeestukjes!
  • Add-ins: ik hou er ook van om dingen te veranderen door een paar dingen aan het beslag toe te voegen! Je kunt wat chocoladeschilfers, witte chocoladeschilfers, geschaafde amandelen of zelfs walnoten proberen!
  • Chocoladeglazuur: als je wilt, kun je dit in plaats daarvan met chocoladeroomkaasglazuur bedekken! Het is een eenvoudig recept en is eenvoudig te veranderen!

Pumpkin spice sheet cake being served from a baking sheet.

Restjes bewaren

Als je restjes van deze pompoenkruidencake hebt, doe deze dan in een luchtdichte bak en zet hem in de koelkast. Het moet in de koelkast blijven vanwege de cream cheese frosting! Het blijft tot 3 dagen goed in je koelkast. Haal het eruit en laat het op kamertemperatuur komen voordat je het serveert!

A fork cutting into a slice of pumpkin spice cake.

Meer bladcake-recepten om te proberen

Ik ben dol op bladcakes omdat ze heerlijk smaken en een heleboel mensen voeden! Er zijn zoveel verschillende manieren om bladerdeeg te maken en er zijn zoveel verschillende smaken! Probeer er een paar uit! Gebruik ze voor feesten of evenementen of gewoon voor een heerlijk dessert voor een familiediner! Er zijn zoveel goede, ik wed dat je het moeilijk vindt om een favoriet te kiezen! Genieten van!

Desserts

Witte Texaanse Taart

Desserts

GEWELDIGE Texas-bladcake

Desserts

Kersen Chocolade Blad Taart

Desserts

Pompoen Taart Blad Taart

Pompoen Kruidenblad Taart afdrukken

Pompoenkruidentaart smaakt niet alleen geweldig, maar voedt ook een menigte! Bedek het met wat pittige roomkaasglazuur en je hebt een dessert om nooit te vergeten!
Cursus Dessert
Keuken Amerikaans
Trefwoord pompoenkruidentaart, bladtaartrecepten
Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties 24 Plakjes
Calorieën 212kcal
Auteur Alyssa Rivers
Ingrediënten

  • 1-1 / 2 kopjes suiker
  • 1 (15 ons) blik pompoenpuree
  • 1 kopje canola-olie
  • 4 grote eieren
  • 2 kopjes All-purpose Flour
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 2 theelepels gemalen kaneel
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/4 theelepel gemalen kruidnagel
GLAZUUR VAN ROOMKAAS:

  • 2 pakjes roomkaas 8 ons, verzacht
  • 1/2 kop boter verzacht
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 4-1 / 2 kopjes banketbakkerssuiker
instructies:

  • Verwarm de oven voor op 350 graden. Vet een pan van 15x10x1 inch in en zet deze opzij.
  • Klop in een grote kom suiker, pompoen, olie en eieren tot ze gecombineerd zijn.
  • In een afzonderlijke kom zwaai de bloem, bakpoeder, kaneel, bakpoeder, zout en kruidnagel. Combineer met het pompoenmengsel en meng goed.
  • Giet in een ingevette bakvorm en bak 20-25 minuten of tot een prikker er schoon uitkomt. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
Om de roomkaasglazuur te maken:

  • Klop de roomkaas, boter en vanille tot een gladde massa. Voeg de banketbakkerssuiker toe en blijf kloppen tot een gladde massa. Verdeel over afgekoelde cake. Dek af en zet in de koelkast tot het serveren.
Opmerkingen:

Bijgewerkt op 3 oktober 2021Oorspronkelijk geplaatst op 18 september 2014

Voeding

Calorieën: 212kcal | Koolhydraten: 23g | Eiwit: 3g | Vet: 12g | Verzadigd vet: 6g | Cholesterol: 58 mg | Natrium: 175 mg | Kalium: 81 mg | Vezel: 1g | Suiker: 15g | Vitamine A: 411IE | Calcium: 41 mg | IJzer: 1 mg
      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo