Poha Dosa | Atukula Dosa

Bron

Het keukenmes die je het meest zal gebruiken is het koksmes. Een glad lemmet brengt de minst mogelijke beschadiging aan groenten, fruit, vlees en vis. Elke keuken heeft in ieder geval een koksmes nodig. Zodra je ermee klaar bent is een veilige plek om op te bergen geboden. Het is onze tip om deze aan een messen magneetstrip te hangen.

Poha Dosa | Atukula Dosa

Poha dosa is verbazingwekkend zachte, sponsachtige, poreuze pannenkoeken of pannenkoeken gemaakt met afgeplatte rijst, idli rijst, wrongel en urad dal beslag. Poha is afgeplatte rijst en dosa zijn pannenkoeken. Poha heeft verschillende namen. Dus deze sierlijke donzige pannenkoeken nemen de voornaam van dit heldeningrediënt aka poha en worden ook wel Atukula Dosa genoemd …

LEES: Poha Dosa | Atukula Dosa

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo