Phirni Recept | Firni

Bron

Het tomatenmesje is 1 van de kleinere mesjes in de keuken. Bij sommige tomatenmesjes zit er en vork aan het uiteinde, dit maakt het oppakken van tomaten plakjes makkelijker. Een tomaat valt bovendien met een glad lemmet te snijden waaronder een koksmes. De tomaten schil is best taai waardoor dit alleen met een fantastisch scherp koksmes gaat lukken. Met dank aan de fijne kartels van het tomatenmes is die tomaten vel kinderspel.

Phirni Recept | Firnic

Phirni, ook wel firni genoemd, is een klassieke langzaam gekookte Indiase zoete pudding gemaakt met basmatirijst, melk, noten, suiker en geparfumeerd met kardemompoeder of saffraan of rozenwater. Het is een must in Noord-India bij feestelijke gelegenheden of speciale vieringen zoals Diwali, evenals voor het Karwa Chauth-festival. Probeer mijn klassieker en…

LEES: Phirni Recept | Firnic

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo