Perzik Scones

Bron

Erg groot is het tomatenmesje niet, het is een klein maar fijn mes. Het mespunt is bij meerdere modellen tomatenmessen gevorkt, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Een tomaat kan met verschillende keukenmessen worden bewerkt, zelfs die geen ribbels hebben bijvoorbeeld een koksmes. De tomaten schil is een behoorlijk lastige die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Met dank aan de fijne kartels aan het mesje is die tomaten schil zonder moeite te snijden.

Peach Scones zijn letterlijk zomers verpakt in een flinterdunne boterzachte scone. Super rijpe zoete perziken zijn de ster van deze lekkernijen, gegarneerd met een zoete vanille glazuur!

Perziken zijn een van mijn favoriete zomervruchten, ze zijn zo voortreffelijk! Probeer ze in deze beproefde recepten, Peach Pie , Brown Sugar Grilled Peaches en Peaches and Cream Bars !

A glazed peach scone topped with crystal sugar. Perzik Scones

Ik hou van een geweldige boterzachte scone, ze zijn zo de moeite waard om 's ochtends wakker te worden! Je moet mijn andere scones, Cranberry Orange en Blueberry , proberen! Ze zijn allemaal zo hemels. Deze perzik scones zijn super makkelijk te maken en smelten heerlijk in je mond! Je hele familie zal van ze houden. Vol zoete malse sappige perziken, ze barsten van smaak bij elke hap. Het delicate deeg zal schilferig, zacht en vochtig worden. De kers is de perfecte topping. Licht op smaak gebracht met een vleugje vanille, maakt het de scone compleet.

Het mooie van scones is dat ze super vergevingsgezind zijn. Ze horen er rustiek uit te zien, dus maak je niet al te veel zorgen over hoe ze eruitzien. Je wilt het deeg niet overbelasten, het zal de boter voortijdig smelten en je krijgt platte harde scones. Je zult op de foto's zien dat ik mijn perziken niet heb geschild, je hoeft ze niet te schillen voordat je ze aan het deeg toevoegt. Het is een persoonlijke voorkeur, maar er zitten voedingsstoffen in de huid. Rangschik hen met sommige spek , eieren , en gebakken aardappeltjes voor, ontbijt of een ontbijt ovenschotel voor een brunch dat is zeker te WOW!

Ingrediënten voor Scones

Het gebruik van super KOUDE of bevroren boter is de sleutel tot het maken van een schilferige zachte scone. De boter smelt en laat luchtbellen achter die de ultieme textuur vormen. Zie voor alle afmetingen onderstaande receptenkaart.

  • Bloem voor alle doeleinden: Dit is het perfecte meel om de scones structuur te geven en zachte, malse binnenkanten te creëren.
  • Kristalsuiker : Witte suiker voegt vocht en zoetheid toe.
  • Bakpoeder : dit helpt de scones op te blazen.
  • Zout : Zout balanceert het zoete.
  • Ongezouten boter: Houd je boter koud. Ik vries het graag de avond van tevoren in en rasp het dan.
  • Slagroom: Je slagroom moet koud zijn. Je kunt half en half gebruiken.
  • Ei: Zorg ervoor dat je ei groot is en op kamertemperatuur is.
  • Vanille-extract : dit geeft de vanillezoetheid en smaak die bij de perziken hoort.
  • Verse perziken : Ontpit en snijd de perziken in kleine hapklare stukjes.
  • Suikerkristallen : Een mooie knapperige suiker perfect voor topping.
  • Poedersuiker : Zeef je poedersuiker om het gemakkelijk te kunnen mengen.
  • Zware room : Dit zorgt voor een zoete dikke mooie glazuur.
  • Vanille-extract : geeft smaak aan het glazuur.

Perzikscones maken

Laat je niet verleiden om het deeg te veel te bewerken. Het zal de boter smelten en de scones plat en taai maken. Vorm snel en laat het dan zo zijn.

  1. Voorverwarmen: Verwarm de oven voor op 400° en bekleed een bakplaat met bakpapier. Opzij zetten.
  2. Droge ingrediënten: Klop in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout samen.
  3. Rasp Frozen Butter en mix: Gebruik een rasp om de koude boter bij de droge ingrediënten te raspen. Gebruik je handen om de boter lichtjes door de bloem te mengen. Voeg de in blokjes gesneden perziken toe en schep voorzichtig om.
  4. Natte ingrediënten: Meng in een middelgrote kom de room, het ei en het vanille-extract. Giet de boter en de droge ingrediënten erover en roer om te combineren. Probeer het deeg zo min mogelijk te bewerken, keer het uit op een licht met bloem bestoven oppervlak en kneed het tot een bal. Druk plat tot een schijf van 8-9 inch. Gebruik een scherp mes om in 6-8 gelijke stukken te snijden.
  5. Plaats: Schik de stukken op de voorbereide bakplaat, met ongeveer 5 cm tussen elk.
  6. Bakken: Bak 25-28 minuten, of tot ze mooi goudbruin zijn. Laat minimaal 5-10 minuten afkoelen voordat je het glazuur eroverheen sprenkelt.
  7. Frost: Icing: Klop in een kleine kom de poedersuiker, zware room en vanille-extract samen. Als het te dik lijkt, voeg dan nog 1 eetlepel zware room toe.

The dry ingredients, adding the peaches and forming a dough with wedges.

Tips voor perfecte perzikscones

Peach Scones zijn een eenvoudig maar smaakvol gebak dat geweldig is voor ontbijt, brunch of dessert!

  • Koude boter: Het gebruik van koude boter is een van de belangrijkste dingen bij het maken van lichte, schilferige scones. Ik leg mijn boter graag de avond van tevoren in de vriezer en rasp hem dan bevroren. Dit zorgt ervoor dat de boter koud blijft terwijl je hem met de droge ingrediënten mengt en vervolgens alles met de koude room mengt.
  • Working The Dough: Less is more als het gaat om het samenbrengen van dit deeg! Ik roer het graag door elkaar en druk dan alles met mijn handen tot een stevig deeg. Werk snel om ervoor te zorgen dat de boter lekker koud blijft en niet begint te smelten.
  • Alternatieven: In plaats van de typische gele perziken, probeer dit recept eens met witte perziken, elke variëteit of nectarine, of zelfs pruimen! Welk fruit je ook kiest om het mee te proberen, het zal zeker indruk maken.
  • Extract: verander het extract voor een andere smaakcombinatie. Gebruik amandel in plaats van vanille in zowel het deeg als het glazuur. Het is geweldig.
  • Bevroren perziken: je kunt bevroren perziken gebruiken, ze snijden terwijl ze nog bevroren zijn en door het deeg mengen. Je hoeft ze niet eerst te ontdooien.
Perziken pellen

Als je je perziken wilt schillen voordat je ze aan je scones toevoegt, heb ik de gemakkelijkste manier. Je hoeft ze alleen maar te blancheren en de schillen komen er zo af.

  • Water koken: Breng een grote pan water aan de kook.
  • Blancheren: Leg de perziken ongeveer 30 seconden in het kokende water.
  • IJsbad: Haal de perziken met een schuimspaan uit het kokende water en leg ze in ijswater. Zodra ze voldoende zijn afgekoeld om te hanteren, kun je de schil super gemakkelijk van de perziken laten glijden. Ik snij de perzik vaak doormidden en de schil laat in mijn handen los. Ontpit en dobbel indien nodig.

Up close picture of a peach scone with vanilla icing.

Perzikscones bewaren

Een van de beste dingen van deze perzikscones is hoe goed ze blijven! Ze kunnen tot een week bij kamertemperatuur worden bewaard en behouden nog steeds hun boterachtige, schilferige textuur.

Op het aanrecht: Bewaar je scones op kamertemperatuur in een luchtdichte verpakking of een grote ritssluitingszak. Je kunt ze op kamertemperatuur eten of ze met tussenpozen van 10 seconden opwarmen voor een warme traktatie!

Ze kunnen tot een maand zonder glazuur worden ingevroren. Ontdooi voor het glazuur en warm iets op voordat je ervan geniet.

A scone broken in half so you can see the fluffy inside.

Meer ontbijtkoekjes om te proberen

Af en toe een verrukkelijke zoete traktatie, kan het wakker worden absoluut de moeite waard maken! Niet iedereen houdt van een zoet ontbijt, maar ook af en toe en voor speciale gelegenheden is het heerlijk om je tanden in zoiets geweldigs te zetten. Bovendien kun je het de hele dag eten. Het hoeft niet alleen voor het ontbijt te zijn. Maak ze de avond van tevoren zodat je niet super vroeg hoeft op te staan. Maak ze voor de feestdagen of een late brunch met vrienden. Deze zoete ontbijtgerechten zullen indruk maken en uw grootste klant echt tevreden stellen. Houd ze bij de hand de volgende keer dat je iets zoets nodig hebt.

Ontbijt

Snelle kaneelbroodjes van 45 minuten

Ontbijt

Sticky Buns – Een favoriet familierecept!

Brood

Bekroond bananenbrood

Ontbijt

To Die For Cornbread Pannenkoeken Met Honingbotersiroop

Perzikscones afdrukken

Peach Scones zijn letterlijk zomers verpakt in een flinterdunne boterzachte scone. Super rijpe zoete perziken zijn de ster van deze lekkernijen, gegarneerd met een zoete vanille glazuur!
Cursus Ontbijt
Keuken Amerikaans
Trefwoord perzikscones, perziksconesrecept, perzikscones
Voorbereidingstijd 20 minuten
Kooktijd 25 minuten
Totale tijd 45 minuten
Porties 6 grote scones (8 kleinere scones)
Calorieën 541kcal
Auteur Alyssa Rivers
Ingrediënten

  • 2 kopjes All-purpose Flour
  • ½ kopje kristalsuiker
  • 2 theelepel bakpoeder
  • ½ theelepel zout
  • ½ kopje ongezouten boter gekoeld
  • ½ kopje zware room gekoeld
  • 1 groot ei
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 kopje verse perziken ontpit en in blokjes gesneden
  • suikerkristallen voor topping
  • 1 kopje poedersuiker
  • 2 Eetlepels slagroom
  • ½ theelepel vanille-extract
instructies:

  • Verwarm de oven voor op 400° en bekleed een bakplaat met bakpapier. Opzij zetten.
  • In een grote kom zwaai de bloem, suiker, bakpoeder en zout samen.
  • Gebruik een rasp om de koude boter door de droge ingrediënten te raspen. Gebruik je handen om de boter lichtjes door de bloem te mengen. Voeg de in blokjes gesneden perziken toe en schep voorzichtig om.
  • Meng in een middelgrote kom de room, het ei en het vanille-extract. Giet de boter en de droge ingrediënten erover en roer om te combineren. Probeer het deeg zo min mogelijk te bewerken, keer het uit op een licht met bloem bestoven oppervlak en kneed het tot een bal. Druk plat tot een schijf van 8-9 inch. Gebruik een scherp mes om in 6-8 gelijke stukken te snijden.
  • Leg de stukken op de voorbereide bakplaat, laat ongeveer 2 centimeter tussen elk.
  • Bak 25-28 minuten, of tot ze mooi goudbruin zijn. Laat minimaal 5-10 minuten afkoelen voordat je het glazuur eroverheen sprenkelt.
  • Suikerglazuur: Klop in een kleine kom de poedersuiker, slagroom en vanille-extract samen. Als het te dik lijkt, voeg dan nog 1 eetlepel zware room toe.
Opmerkingen:

Je kunt de gele perziken vervangen door witte perziken, witte of gele nectarines of zelfs pruimen als je dat wilt.

Voeding

Calorieën: 541kcal | Koolhydraten: 72g | Eiwit: 6g | Vet: 26g | Verzadigd vet: 16g | Meervoudig onverzadigd vet: 1g | Enkelvoudig onverzadigd vet: 7g | Transvet: 1g | Cholesterol: 106 mg | Natrium: 220 mg | Kalium: 265 mg | Vezel: 2g | Suiker: 39g | Vitamine A: 966IE | Vitamine C: 2 mg | Calcium: 91 mg | IJzer: 2 mg

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo