Pepperoni Pizza Bites

Bron

Waar kan je de meeste voldoening uit halen?, wat dacht je van een bakkersmes? Een fonkelnieuw scherp keukenmes werkt zoveel lekkerder waardoor de inspiratie niet meer is te stoppen. Jezelf zo min mogelijk inspannen? Geef de zware taken aan het mes, dan komt het helemaal goed. Na een goed vervulde taak berg je jouw nieuwe mes weer op aan een magneetstrip. Maak je mes eerst schoon, dit doe je onder de keukenkraan, de wasmachine is ongeschikt.

Pepperoni Pizza Bites zijn als die bevroren mini bagelpizza's, alleen helemaal opnieuw gemaakt in een muffinvorm met mijn Griekse yoghurt bageldeeg.

Pizzahapjes met peperoni
Pizzahapjes met peperoni

Mijn dochter is dol op die mini-diepgevroren bagelpizza's, dus ik wilde een eenvoudig recept voor Pepperoni Pizza Bite helemaal opnieuw maken. Ik dacht dat het te lang zou duren om bagels te maken en ze vervolgens te bedekken met pizza-ingrediënten, dus ik stroomlijnde ze en maakte ze in plaats daarvan in muffinvormpjes. Deze mini-pizzahapjes zijn geweldig voor een middagsnack of zelfs een feestvoorgerecht. Als je kinderen van deze pizzahapjes houden, probeer dan ook mijn Pizza Sausage Rolls en Gevulde Bagel Balls.

(meer…)

Het bericht Pepperoni Pizza Bites verscheen eerst op Skinnytaste.

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo