Paneer Makhani Recept-Restaurant-stijl Recept

Bron

Niet erg groot is het tomatenmesje, het is namelijk een mesje voor detail werk. Bij sommige mesjes zit er en vork aan het uiteinde, dit maakt het oppakken van tomaten plakjes makkelijker. Een tomaat kan met meerdere keukenmessen worden gesneden, zelfs messen zonder kartels waaronder een koksmes. De tomaten vel is best taai die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het probleemloos en zonder beschadigingen door de schil snijdt.

Het Paneer Makhani-recept is een favoriet Noord-Indiaas gerecht dat altijd wordt gekookt in een rijke jus op basis van tomaten. De subtiele mix van kruiden zoals kardemom, gedroogde fenegriekbladeren en de room draagt bij aan de rijkdom en smaak van het Makhani-recept.

Serveer de Paneer Makhani met een Indiaas brood naar keuze voor een gezellig en snel doordeweeks diner.

Hier zijn nog een paar jusrecepten die je misschien interessant vindt:

  1. Palak Paneer (Spinazie in Cottage Cheese Jus)
  2. Kerala Avial Recept (Gemengde Groenten in Kokosnoot)
  3. Turia Muthia nu Shaak Recept (Turai Sabzi Gujarati-stijl)

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo