Overnachting Eggs Benedict Braadpan

Bron

Een fonkelnieuw keukenmes bestellen? Voor iedere kook fanaat hebben we wel iets zoals dit koksmes. Dit keukenmes houdt makkelijk vast waardoor snijden soepel en veilig gaat. Dit koksmes is een mooie uitbreiding op ieders messenset.

Deze Eggs Benedict-braadpan voor de nacht is supergemakkelijk te maken en boordevol smaak! Met laagjes Engelse muffins en Canadees spek, allemaal overgoten met een pittige hollandaisesaus, wordt het ontbijt niet beter dan dit!

Ontbijtbraadpan-stijl maken is een geweldige manier om tijd te besparen! Je zult een aantal van mijn andere favorieten moeten proberen! Tater tot , apple french toast en chorizo- eierstoofschotels zijn absoluut heerlijk!

Eggs benedict casserole in a white serving dish.

Eggs Benedict Braadpan met Hollandaisesaus Recept

Ik ben echt dol op nachtelijke ontbijtrecepten . Je doet al het werk de avond ervoor en gaat de volgende ochtend meteen aan de slag. Want laten we eerlijk zijn, ik ben geen ochtendmens. Ik wil ontbijten terwijl ik nog in mijn pyjama zit. Rechtstreeks van bed naar de keukentafel. Dit recept is perfect voor elke gelegenheid wanneer je een geweldig ontbijt- of brunchrecept wilt, maar het grootste deel van de voorbereiding van tevoren wilt doen.

Dit is niet alleen supergemakkelijk om te maken, maar geloof me, het is absoluut een van de beste ontbijtjes die je kunt maken! De basis van de braadpan is gemaakt met Engelse muffins en Canadees spek, maar een paar extra eenvoudige ingrediënten maken het tot de ultieme publiekstrekker. De eieren maken het lekker romig, bijna als een quiche , en als klap op de vuurpijl smoren we het geheel in overheerlijke hollandaisesaus ! Elke hap is een mix van romig, hartig en pittig! Deze wil je niet missen!

Eggs Benedict Ingrediënten

De manier waarop deze eenvoudige ingrediënten samenkomen om een smakelijk ontbijt te maken, is geweldig! Je gaat verslaafd zijn! Metingen voor elk ingrediënt vindt u hieronder.

  • Canadian Bacon : Mals en hartig, Canadees spek is de perfecte toevoeging aan je ovenschotel! Je kunt ook dikke deli gesneden ham of spek gebruiken.
  • Engelse Muffins : Dit is de basis van je Eggs Benedict braadpan! Lekker alleen, maar nog lekkerder gebakken met eieren, spek en room!
  • Eieren : Wordt gebruikt om de braadpan te binden en structuur te geven.
  • Heavy Cream : Maakt elke hap soepel en smakelijk! Je kunt ook de helft en de helft gebruiken.
  • Zout en peper : naar smaak toevoegen!

Hollandaise saus

  • Eierdooiers : Eidooiers binden zich met de boter om uw saus rijk en romig te maken.
  • Heavy Cream : Dit maakt je saus dikker en gladder!
  • Citroensap: je kunt hier zowel vers als gebotteld gebruiken, maar ik geef de voorkeur aan vers citroensap voor een helderdere smaak!
  • Dijon Mosterd : Een must voor die klassieke pittige Hollandaise-smaak!
  • Boter : je kunt niet fout gaan met een beetje gesmolten boter! Het voegt een smakelijke smaak en rijkdom toe aan de saus.

Process shots of layering eggs benedict casserole. Je ontbijtschotel maken

Je zult het geweldig vinden hoe gemakkelijk deze Eggs Benedict-braadpan is om te maken. Het enige dat nodig is, is een beetje laagjes! Het is perfect om samen te gooien voor de feestdagen!

  1. Prep Pan, Layer : laten we beginnen! Vet eerst een ovenschaal van 9×13 inch licht in. Strooi de helft van het Canadese spek (of ham) in de schaal, voeg dan de gehakte Engelse muffins toe en bedek met het resterende Canadese spek.
  2. Klop natte ingrediënten: Klop in een grote kom de eieren, melk, zout en peper door elkaar. Giet over de Engelse muffins en het Canadese spek. Dek af en zet een nacht in de koelkast.
  3. Bakken : Verwarm vervolgens je oven voor op 375 graden. Bak (afgedekt met folie) gedurende 35 minuten. Ontdek en bak nog eens 10-15 minuten langer of totdat een mes dat in de buurt van het midden is gestoken er schoon uitkomt (een paar kruimels zijn oké, maar er mogen geen natte/doorweekte kruimels op het mes zijn).
  4. Bereidingssaus : Terwijl de braadpan aan het bakken is, bereidt u de saus voor. Bovenop een dubbele ketel (of je kunt een metalen kom boven een pan met kokend water gebruiken) klop je de eidooiers, slagroom, citroensap en mosterd samen tot ze gemengd zijn. Blijf koken (voortdurend kloppen) tot het mengsel voldoende ingedikt is dat het de achterkant van een lepel kan bedekken wanneer het erin wordt gedompeld. Zet het vuur laag en klop langzaam de gesmolten boter erdoor. Sprenkel over de braadpan, garneer met gehakte peterselie (indien gewenst) en serveer onmiddellijk.
Pouring hollandaise sauce over casserole.
Tips voor het maken van je braadpan

Deze Eggs Benedict braadpan is zo makkelijk en lekker! Hier zijn een paar manieren waarop u dit gerecht kunt aanpassen en upgraden! Je gaat het geweldig vinden. Het is een vaste klant in de ontbijtopstelling bij mij thuis!

  • Vlees : Gebruik in plaats van Canadees spek gerust gehakte ham, spek of zelfs kalkoen of worst! Dit is een perfect recept om je Thanksgiving-restjes op te gebruiken!
  • Warmte toevoegen : Je kunt je hollandaisesaus een beetje pittig maken door ½ theelepel cayennepeper toe te voegen! De hitte is geweldig met de pittige smaak van de saus!
  • Maak het zuivelvrij: je kunt deze braadpan gemakkelijk zuivelvrij maken door zware room te ruilen voor kokosroom of je favoriete notenmelk!
  • Voeg meer smaak toe: u kunt uw Eggs Benedict-braadpan aanpassen door extra kruiden en specerijen toe te voegen! Sommige van mijn favorieten zijn nootmuskaat, Italiaanse kruiden en paprika!
Taking a slice of casserole out of the pan.
Overgebleven braadpan bewaren

Ik vind het heerlijk om een plakje van deze Eggs Benedict braadpan opgewarmd te hebben, dagen nadat ik het heb gemaakt! Het smaakt net zo lekker als wanneer het vers gemaakt is!

  • In de koelkast: Wikkel je braadpan in plasticfolie of bewaar in een luchtdichte verpakking. Het zal 2-3 dagen duren.
  • Opwarmen: Verwarm je braadpan opnieuw in de oven op 350 graden Fahrenheit tot hij is opgewarmd!
Taking a bite of egg benedict casserole topped with hollandaise sauce.
Makkelijker en lekkerder ontbijten

Sla de belangrijkste maaltijd van de dag niet over! Hier zijn enkele van mijn favoriete ontbijtrecepten die absoluut heerlijk zijn zonder gedoe! Ik hoop dat je net zoveel van ze houdt als ik. Ze zitten boordevol smaak en zijn perfect voor drukke moeders!

Ontbijt

Geweldig ontbijt Enchiladas

Ontbijt

Zelfgemaakte Airfryer Franse Toast Sticks

Ontbijt

Zelfgemaakte Havermout – 4 Manieren

Ontbijt

Overnight Blueberry French Toast

Overnight Eggs Benedict Ovenschotel afdrukken

Deze Eggs Benedict-braadpan voor de nacht is supergemakkelijk te maken en boordevol smaak! Met laagjes Engelse muffins en Canadees spek, allemaal overgoten met een pittige hollandaisesaus, wordt het ontbijt niet beter dan dit!
Cursus Ontbijt
Keuken Amerikaans
Trefwoord Eggs Benedict braadpan
Voorbereidingstijd 15 minuten
Kooktijd 45 minuten
Totale tijd 1 uur
Porties 6 Porties
Calorieën 602kcal
Auteur Alyssa Rivers
ingrediënten

  • 12 ons Canadees spek of dikke deli gesneden hamblokjes
  • 6 zelfgemaakte Engelse muffins in blokjes van 2,5 cm gesneden of in de winkel gekocht
  • 8 grote eieren
  • 2 kopjes melk zware room of half & half
  • 1 theelepel zout
  • ½ theelepel peper
Saus

  • 4 grote eidooiers
  • ½ kopje slagroom
  • 2 eetlepels vers citroensap
  • 2 theelepels dijonmosterd
  • ½ kopje gesmolten boter
instructies:

  • Vet een ovenschaal van 9×13 inch licht in . Strooi de helft van het Canadese spek (of ham) in de schaal, voeg dan de gehakte Engelse muffins toe en bedek met het resterende Canadese spek.
  • Klop in een grote kom de eieren, melk, zout en peper door elkaar. Giet over de bovenkant van de Engelse muffins en het Canadese spek. Dek af en zet een nacht in de koelkast.
  • Verwarm de oven voor op 375 graden. Bak (afgedekt met folie) gedurende 35 minuten. Ontdek en bak nog eens 10-15 minuten langer of totdat een mes dat in de buurt van het midden is gestoken er schoon uitkomt (een paar kruimels zijn oké, maar er mogen geen natte/doorweekte kruimels op het mes zijn).
  • Terwijl de braadpan aan het bakken is, maak je de saus klaar. Bovenop een dubbele ketel (of je kunt een metalen kom boven een pan met kokend water gebruiken) klop je de eidooiers, slagroom, citroensap en mosterd samen tot ze gemengd zijn. Blijf koken (voortdurend kloppen) totdat het mengsel voldoende is ingedikt dat het de achterkant van een lepel kan bedekken wanneer het erin wordt gedompeld. Zet het vuur laag en klop langzaam de gesmolten boter erdoor. Sprenkel over de braadpan, garneer met gehakte peterselie (indien gewenst) en serveer onmiddellijk.
Opmerkingen:

*Voorbereidingstijd is exclusief koeltijd gedurende de nacht. Bijgewerkt op 30 november 2021Oorspronkelijk geplaatst op 27 februari 2016

Voeding

Calorieën: 602kcal | Koolhydraten: 33g | Eiwit: 29g | Vet: 39g | Verzadigd vet: 20g | Cholesterol: 453 mg | Natrium: 1450 mg | Kalium: 486 mg | Vezel: 2g | Suiker: 5g | Vitamine A: 1386IE | Vitamine C: 2 mg | Calcium: 192 mg | IJzer: 2 mg

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo