Overgebleven kalkoenoogst Cobb-salade

Bron

Een koksmes kopen? Dit exemplaar, is een prachtig chef’s knife. Een redelijke prijs en vanzelf sprekend uiterst scherp. Als je dit koksmes kiest heeft je messenset een mooie uitbreiding erbij.

Heb je deze Thanksgiving te veel vulling en pompoentaart gegeten? Hier is een heerlijke herfstsalade om de overgebleven kalkoen op te gebruiken als je op zoek bent naar een maaltijd die vullend en toch licht is.

Heb je deze Thanksgiving te veel vulling en pompoentaart gegeten? Hier is een heerlijke herfstsalade om de overgebleven kalkoen op te gebruiken als je op zoek bent naar een maaltijd die vullend en toch licht is. Overgebleven kalkoenoogst Cobb-salade

Deze kalkoensalade is een geweldige snelle lunch om in de herfst te maken. Je kunt het zelfs van tevoren klaarmaken om mee naar je werk te nemen. Nog een paar overgebleven kalkoenrecepten die ik graag maak na Thanksgiving zijn Leftover Turkey Pot Pie Empanadas , Turkey Santa Fe Lettuce Wraps en Leftover Turkey Pot Pie Soup om er maar een paar te noemen!

(meer…)

Het bericht Overgebleven kalkoen- oogstsalade met cobb verscheen eerst op Skinnytaste.

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo