Ontbramen op jnat

Bron

Zooo dankzij de laatste paar ontbraamdraden, ben ik een paar maanden geleden overgestapt op edge leading en heb ik nooit meer achterom gekeken. De randen zijn helder, schoon en misschien iets te hoog gehoekt op de laatste steen. Toch minder drama en beter dan edge trailing. Schoon water en steen (synthetisch) voor het beste resultaat.

Veel te veel natuursteen invoeren en vervolgens ontbramen op deze stenen. Ik heb de indruk gehad dat het over het algemeen de modder is die het grommende werk doet van het schuren van staal – betekent dat dat ik…

Ontbramen op jnat

Bron

Het tomatenmes heeft een mesblad van maximaal 15 centimters, het is een bescheiden mesje met groot gemak. Het uiteinde is bij sommige tomatenmesjes gevorkt, dit is om de plakken tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad lemmet zoals een koksmes dit heeft. Alleen moet deze wel enorm scherp zijn om door de tomaten schil te komen. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het zonder moeite en zonder pletten door de vel snijdt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo