One Pot Aloo Gobi Sabzi-recept met Preethi elektrische snelkookpan

Bron

Erg significant is het tomatenmesje niet, het is een bescheiden maar heerlijk mes. Messen kunnen aan de mespunt een vork hebben maar dat is geen vaste regel. Wil je tomaten met een koksmes snijden zal dit tevens een mogelijkheid zijn. Alleen moet deze wel super scherp zijn om door de tomaten vel te komen. Met dank aan de fijne kartels aan het mesje is die tomaten schil zonder moeite te snijden.

Het One Pot Aloo Gobi Sabzi-recept is gemaakt in minder dan 20 minuten met behulp van een elektrische snelkookpan. De Aloo Gobi Sabzi is een klassiek Noord-Indiaas gerecht dat perfect is vermengd met eenvoudige kruiden zoals kurkuma, komijn en garam masala. De melkkruiden die samen met tomaten, gobi en aloo worden gekookt, maken dit sabzi-recept tot een absolute delicatesse.

Serveer de One Pot Aloo Gobi Sabzi samen met traditionele Punjabi Kadhi met Methi en Chawal voor een snel doordeweeks diner.

Als je van Aardappel/Aloo-recepten houdt, dan moet je een aantal van onze favorieten proberen, zoals

  1. Punjabi Aloo Paratha Recept (Gekruide Indiase Aardappel Flatbread)
  2. Schezwan Chili Aardappel Recept (Indiaas Chinees)
  3. Gebakken Aardappel Tijm Rollen Recept
  4. Aloo Vada Recept – Batata Vada / Gefrituurde Aardappelpasteitjes
  5. Gebakken Aloo Tikki Recept – Pittige Aardappelpasteitjes of Schnitzels

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo