Nom Nom Paleo: Let's Go is hier!

Bron

Niet super groot is het tomatenmes, het is een klein maar fijn mesje. Het uiteinde is bij meerdere modellen tomatenmessen gevorkt, dit is om de plakken tomaat makkelijk op te pakken. Een tomaat kan met verschillende messen worden bewerkt, zelfs die geen ribbels hebben waaronder een koksmes. De tomaten vel is best taai waardoor dit alleen met een enorm scherp koksmes gaat lukken. Het mesje is fijn gekarteld waardoor het probleemloos en zonder rafelen door de schil snijdt.

Ons nieuwe kookboek, Nom Nom Paleo: Let's Go! is nu overal te koop waar boeken worden verkocht!

Twee handen houden een exemplaar van de Nom Nom Paleo: Let's Go! kookboek van Michelle Tam en Henry Fong

Het is alweer een paar weken geleden dat Nom Nom Paleo: Let's Go! eindelijk de boekenplanken bereikt, maar mijn gekke boekpromotieschema heeft me ervan weerhouden een echte blogpost te schrijven over hoe blij we zijn om ons liefdeswerk met jou te delen!

Zoals de oude Nomsters weten, besteden Henry en ik jarenlang ons bloed, zweet en tranen in elk van onze kookboeken, dus het was ongelooflijk opwindend en verheugend om eindelijk lezers te zien koken uit Let's Go! Ik wil iedereen heel erg bedanken die gerechten heeft gemaakt van ons nieuwe kookboek en me heeft getagd op sociale media, zodat ik je geweldige creaties kan zien.

Hier zijn slechts enkele van de geweldige Let's Go! gerechten die lezers online hebben gemaakt en gedeeld:

Collage van gerechten die lezers hebben gekookt van Nom Nom Paleo Let's Go!

Nom Nom Paleo: Laten we gaan! is een New York Times-bestseller!

Dank ook aan iedereen die ons boek heeft gereserveerd en gekocht toen het debuteerde, ons derde boek baby is een bestseller van de New York Times, net als onze andere twee boeken! We zijn zo dankbaar voor je steun, vooral voor degenen onder jullie die ons genoeg vertrouwden om ons kookboek ongezien te kopen. We waarderen je enorm!

The New York Times Advies, How-To & Diversen Bestsellerslijst van 6 februari 2022, met Nom Nom Paleo: Let's Go op de nummer 10 positie.

Pers vermeldingen!

Met de lancering van Nom Nom Paleo: Let's Go! hebben we veel goede vermeldingen in de media gekregen. We waren verrast en verheugd om een recensie met ster te krijgen in Publisher's Weekly, een van de meest prestigieuze titels in de boekenindustrie. Deze recensie vat mooi samen wat we hoopten te bereiken met ons kookboek – we voelen ons zeker gezien!

Nieuwsknipsel van Nom Nom Paleo in de San Jose Mercury News

Ik ben ook bijzonder trots op de artikelen in The San Jose Mercury News (mijn krant in mijn geboortestad!), Bloomberg en The Washington Post. Daarnaast heb ik een aantal leuke tv- en podcast-optredens mogen doen, waaronder deze met Connecticut Public Radio's Seasoned. Als je enkele persvermeldingen wilt lezen of onze recente tv-optredens wilt bekijken, kijk dan op mijn mediapagina!

Vertel je vrienden over het boek!

Positieve pers is geweldig, maar de belangrijkste manier waarop mensen ons kookboek leren kennen, is via mond-tot-mondreclame. Daar kom je binnen!

Cartoonafbeelding van Michelle Tam die een exemplaar van het Nom Nom Paleo: Let's Go-kookboek vasthoudt en zegt: "Bedankt voor het verspreiden van het woord!"

Als je van ons kookboek houdt, vertel het dan aan je vrienden, familie, collega's en geliefden. We rekenen op het delen van de basis en positieve mond-tot-mondreclame om het nieuws over ons nieuwe boek te helpen verspreiden, vooral gezien het feit dat we nog steeds midden in een pandemie zitten en niet in staat zijn zoveel persoonlijke boekpresentaties te doen als Ik was oorspronkelijk van plan. (Zoals je misschien hebt gezien, zijn een aantal van mijn persoonlijke boekevenementen geannuleerd – vanwege Omicron of slecht weer – dus ik reken op degenen onder jullie die van Let's Go! houden om anderen erover te vertellen!

Schrijf een recensie!

We zouden je eeuwig dankbaar zijn als je je eerlijke mening over Let's Go! door een beoordeling te geven en een eerlijke recensie te plaatsen op een van de onderstaande sites. Jouw mening telt en jouw review maakt voor ons een wereld van verschil!

Woordballon met het logo voor Amazon.comWoordballon met het logo voor Barnes & NobleWoordballon met het logo voor GoodReads

Koop een exemplaar voor jezelf of je dierbaren!

Als je nog geen exemplaar hebt gekocht (voor jezelf of voor iemand van wie je houdt), zijn hier links naar slechts enkele van de plaatsen waar Nom Nom Paleo: Let's Go! kan gekocht worden:

Amazon LogoBarnes & Noble-logoLogo van Bookshop.orgBooks Inc.-logoPowell's Books-logoIndigo-logoLogo van boekbewaarplaats

(Niet in de VS? Je kunt Nom Nom Paleo: Let's Go! ook vinden bij boekverkopers over de hele wereld. En Book Depository wordt gratis verzonden naar zowat elk land ter wereld!)

Bedankt voor al je steun!

We zijn zo dankbaar voor iedereen die Nom Nom Paleo: Let's Go! en het verspreiden van het woord over! Zelfs als je ons kookboek niet kunt kopen, waarderen we iedereen die het uit de bibliotheek haalt en met ons mee kookt! Je bent de beste!

Het bericht Nom Nom Paleo: Let's Go is hier! verscheen eerst op Nom Nom Paleo®.

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo