
No-bake eierpunchtaart maakt de festiviteiten van het seizoen echt een tandje hoger! Romig, heerlijk en gemaakt met de perfecte eierpunch-smaak, deze taart zal een hit zijn op al je feestjes!
Taart is het beste deel van het vakantieseizoen! Ik ben vooral dol op deze pompoen , deze key lime en als je meer zin hebt in een hartige taart, dan is deze geweldige tomatentaart iets voor jou!
No-Bake Eggnog Pie is voor het hele gezin!
Dit recept maakt gebruik van niet-alcoholische advocaat, dus dit recept is er een waar het hele gezin van kan genieten! En het smaakt niet alleen absoluut geweldig, maar het is ook zo gemakkelijk. Ik weet niet of je de "no-bake" in de titel hebt opgemerkt, maar er is echt helemaal geen bakken! Het enige dat je nodig hebt, zijn een paar ingrediënten en een koelkast om de taart in te koelen en je bent helemaal klaar. Ik ben dol op een goede no-bake taart omdat ik hem nu kan opkloppen en niet de hele dag in de keuken hoef te bakken. Al valt er wel wat te zeggen over een heerlijke huisgemaakte taart …
Deze eierpunchtaart is zo perfect voor de feestdagen! Het is een fantastische manier om al die klassieke eierpunch-smaak naar binnen te brengen. Deze taart duurt van begin tot eind maar een paar minuten om in elkaar te zetten. Dan is het moeilijkste om te wachten tot het is afgekoeld en klaar is! Omdat dit een no-bake taart is, is het een geweldige optie voor die momenten dat je niet de hele dag in de keuken kunt staan. Ik vind het vooral geweldig dat je dit zelfs van tevoren kunt maken om het zoveel gemakkelijker te maken! Probeer het eens. De heerlijke, romige eierpunch-smaak vermengd met die crackerkorst van Graham zal je verslaafd maken!
Ingrediënten in Eggnog Pie
Deze ingrediënten zijn zo eenvoudig en iets dat je meestal bij de hand hebt. Vooral tijdens de vakantie, want dan hebben we allemaal die advocaat klaar om in de koelkast te gaan! Zie de receptenkaart onderaan het bericht voor exacte afmetingen.
Korst
- Graham cracker kruimels: Je kunt deze gewoon in een keukenmachine gooien om ze in een mum van tijd fijn te maken.
- Boter: ik gebruik ongezouten boter die is verzacht tot kamertemperatuur (dit helpt het beter te mengen).
- Poedersuiker : De poedersuiker zal de korst zoeter maken zonder extra textuur toe te voegen.
Vulling
- Instant puddingmix: U kunt puddingmix met vanille- of cheesecake-smaak gebruiken.
- Eggnog: Ga je gang en gebruik in de winkel gekochte advocaat of probeer deze zelfgemaakte advocaat te maken . Het is superlekker!
- Gemalen nootmuskaat: dit wordt gebruikt om bovenop te strooien voor wat extra smaak.
- Rum Extract: Dit is volledig optioneel!
- Whipped topping: Mijn favoriet is deze Whipped Topping . Zorg ervoor dat alles is ontdooid voordat u dit maakt.
- Slagroom: Is taart zelfs taart als je geen toef slagroom erop hebt?!
Laten we een taart maken!
Deze no-bake eierpunchtaart is zo lekker en makkelijk dat je hem deze feestdagen zeker vaker moet maken! Het kan uw nieuwe traditie zijn!
- Mengen, persen en koelen: Meng in een middelgrote kom de crackerkruimels van Graham, de zachte boter en de suiker tot ze volledig zijn gecombineerd. Giet in een 9-inch taartvorm en druk stevig in de bodem en zijkanten. Koel minimaal 30 minuten voor het vullen.
- Combineren: Combineer in een grote kom de puddingmix, advocaat, nootmuskaat en rumextract tot ze ingedikt zijn.
- Vouw de opgeklopte topping erin en giet: Spatel voorzichtig de koele zweep erdoor tot het net gemengd is. Giet in de gekoelde taartbodem.
- Chill: Koel de taart minimaal 4 uur voordat je hem serveert.
- Top met slagroom en nootmuskaat: Serveer met slagroom en extra gemalen nootmuskaat.
Deze eierpunchtaart is feestelijk en romig en ik wed dat het een favoriet bij je thuis zal worden. Het smaakt niet alleen geweldig, maar het is ook zo gemakkelijk te maken! Een win-win in mijn boek!
- Graham cracker crust: Je kunt je korst kant-en-klaar in de winkel kopen en bij de hand houden! Dan heb je dit in een mum van tijd op orde. Maar als je het thuis wilt maken, dan is het een geweldige manier om de kinderen erbij te betrekken! Laat ze wat graham crackers nemen, ze in een ritssluitingszak doen en erover rollen met een deegroller. Doe dit totdat ze geplet zijn en geen stukjes meer hebben. Ze zullen het geweldig vinden!
- Zoete korst: Probeer Nilla-wafels of dierlijke koekjes voor je korst te gebruiken in plaats van graham crackers. Voegt een beetje extra zoete smaak toe!
- Slagroomtopping: Als u uw eigen slagroomtopping maakt, zorg er dan voor dat u deze opklopt tot de stijve pieken zich vormen, anders wordt hij sneller zacht. Als je het wilt kopen, dan is deze slagroom topping de beste!
Deze taart is fantastisch, want als je hem eenmaal hebt gemaakt, kun je hem gewoon in de koelkast bewaren tot hij klaar is om te serveren. Als je van plan bent om het een dag of twee van tevoren te maken, zorg er dan voor dat je het in een luchtdichte verpakking doet. Dit blijft 3-4 dagen goed in je koelkast.
Als je dit hebt gemaakt en weer helemaal verliefd bent geworden op advocaat, maak je dan geen zorgen… Ik heb nog meer recepten voor je om te proberen! Ze gebruiken allemaal klassieke advocaat als hoofdingrediënt en smaken zo goed! Het is het seizoen voor advocaat, dus ik zeg: profiteer ervan nu het nog kan! Fijne vakantie!

Ontbijt
Eierpunch Pannenkoeken

Desserts
Eierpunch Fudge

dranken
Klassiek recept voor eierpunch

Brood
Eggnog Quick Bread met Eggnog Glaze

No Bak Eggnog Pie afdrukken
- 1 ½ kopje Graham Cracker Crumbs
- 6 Eetlepels Ongezouten Boter Verzacht
- ¼ Kopje poedersuiker
- 1 (3,4 ons) doos Instant Vanilla of Cheesecake Pudding Mix
- 1 ½ kopje eierpunch
- ½ Theelepel gemalen nootmuskaat extra voor topping
- ½ Theelepel Rum Extract Optioneel
- 8 ons Whipped Topping ontdooid
- Slagroom als topping
-
In een middelgrote kommix kruimelt de Graham-cracker de zachte boter en suiker tot ze volledig zijn gecombineerd. Giet in een 9-inch taartvorm en druk stevig in de bodem en zijkanten. Koel minimaal 30 minuten voor het vullen.
-
Meng in een grote kom de puddingmix, advocaat, nootmuskaat en rum-extract tot ze ingedikt zijn.
-
Spatel voorzichtig de koele zweep erdoor tot het net gemengd is. Giet in de gekoelde taartbodem.
-
Zet de taart minimaal 4 uur in de koelkast voordat je hem serveert.
-
Serveer met slagroom en eventueel nog wat gemalen nootmuskaat.
Voeding