NKD Mr. Itou en Shiro-Kunimitsu

Bron

Een paar weken geleden kocht ik deze twee schoonheden van JCK.

IMG_20211208_111655.jpg

Mr. Itou R2 Gyuto 180 mm en Shiro-Kunimitsu Kurouchi Gyuto 240 mm.

Ik heb ze niet naar de keuken kunnen brengen waar ik werk sinds ik vergat Saya's voor ze te halen, en ik zou ze niet in mijn koffer stoppen zonder ze. Een zaak die in ieder geval snel moet worden opgelost.

Het gewicht van elk is precies waar ik wil. Ze kwamen niet zo scherp uit de doos, maar ik zal er zo snel mogelijk een mooi randje van krijgen met mijn wetstenen…

NKD Mr. Itou en Shiro-Kunimitsu

Bron

Elke keukenprinses weet wel dat goed materiaal in elke keuken thuis hoort. Elk keukenmes heeft zo z’n eigenschap, neem bijvoorbeeld het worstmes dit snijdt deze productgroep als de beste. Om het keukenmes optimaal te gebruiken is leren snijden wel zo handig, dan komt het mes extra goed tot haar recht.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo