Nieuwe zaak in Tilburg: 120 couverts met slechts zes personeelsleden

Bron

Charles Veerkamp, ondernemer van Restaurant Charlie in Schaijk en het naastgelegen vakantiepark, opent in april in Tilburg een nieuw horecabedrijf. Alles is er op maximale beleving gericht maar met minimale personeelsinzet. Zo kan hij de zaak – 120 zitplaatsen – draaien met slechts zes personeelsleden op de werkvloer.

Bron

Wat een plezierige ervaring om alle avonden aan het aanrecht te mogen staan en je eigen creaties tot stand te brengen. Het is ook geinig om te doen, er zijn zoveel variaties en alles smaakt weer net even anders. Met grootse passie je gerecht alle liefde geven die je hebt. En die harmonie van smaken om bij elkaar te voegen, als laatste afmaken met peper en zout voor de best mogelijke smaak. Mooi groen en vers geplukt uit eigen moestuin. Begin je er al zin in te krijgen?
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo