Nieuwe messuggesties voor mijn Brother

Bron

Hallo allemaal,

Mijn broer heeft interesse getoond in het krijgen van "fatsoenlijke" keukenmessen en dacht erover om hem er een paar cadeau te doen. Ik heb de vragenlijst zo goed mogelijk ingevuld. Ik denk aan iets roestvrijs en relatief zachts, zodat de rand niet in elkaar geslagen wordt. Ik neig naar iets als een Wustof of iets dergelijks, maar ik kan het niet helpen, maar denk dat er een betere artiest in de wereld van jknife is die tegen wat misbruik kan. Alle staal- of mesaanbevelingen zijn welkom…

Nieuwe messuggesties voor mijn broer

Bron

Zoek je op het internet naar een officemes? Deze en elk ander soort is via ons te bestellen. Direct merk je een significant verschil terug in je gerechten, je doet met gemak een chefkok na. Met gemak snijden? Laat het keukenmes het werk doen, dan komt het allemaal goed. Met een magneetstrip hang je weer je keukenmes op, dit is een veel gekozen manier. Zorg er wel voor dat het keukenmes goed schoon is, iedereen met een kokshart verzorgt messen onder de keukenkraan en niet in de afwasmachine.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo