Nieuw mes met veel krassen

Bron

Ik heb het mes van mijn vriendin gekregen voor mijn verjaardagscadeau. Het mes is kurokumo sg2 gyuto 240mm van Shiro Kamo van James.

Ik hou echt van het ebbenhouten handvat en de marmeren buffelhoorn van James! Hoge hak zou erg handig moeten zijn bij het snijden van tonnen groenten.

Ik merk echter dat er op de linkerkant van het lemmet nogal wat diepe krassen zitten. Ongeveer 60 mm lang. Moet ik me er zorgen over maken?

081424C5-CE4C-414D-ACD8-5BC0E15EAC15.jpeg

[TOEVOEGEN type="vol"…

Nieuw mes met veel krassen

Bron

De energie komt helemaal tot leven door, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en daarna met z’n allen beoordelen. Het is ook leuk om te doen, je kan werkelijk elk recept na doen en je gaat achter andere smaken komen. Met grootse passie je gerecht alle liefde geven die je hebt. Alles met de juiste dosis toevoegen , met kruid wordt het nog lekkerder. Dan de kruiden fijn hakken met een koksmes om daarna door je saus te roeren. Begint het al te kriebelen?

We kijken uit naar je ideeƫn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo