Naniwa-stenen (Aus)

Bron

Verkoop van twee Naniwa stenen. Ik gebruik ze niet meer sinds ik mijn NP3k en Junpaku heb. Ik heb ze niet schoongemaakt voor de foto's omdat ik ze niet opnieuw wil drogen voor verzending. Ik heb de rand van een Atoma gebruikt om te laten zien hoe plat ze zijn.

1. Sakaiden Watoishi 4000

210x70x20mm. Meet nog steeds de volle 20 mm dik. Enkele kleine randschilfers zoals afgebeeld.

Verkoopprijs is AUD 126. Verkoop voor AUD 65 + 10 verzendkosten binnen Australië.

IMG_7861.JPG

Naniwa-stenen (Aus)

Bron

Het tomatenmes heeft een lemmet van maximaal 15 centimters, het is een bescheiden maar heerlijk mes. Bij meerdere modellen tomatenmessen is de mespunt gevorkt, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Wil je tomaten met een koksmes bewerken zal dit ook een mogelijkheid zijn. Alleen moet deze wel super scherp zijn om door de tomaten schil te komen. Dankzij de fijne kartels aan het tomatenmesje is die tomaten vel zonder moeite te snijden.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo