Nakiri EN Honesuki

Bron

Ik heb deze beide messen een tijdje terug van CKTG gekregen en wil wat veranderingen aanbrengen in de collectie. Beide messen zijn in goede staat en nauwelijks gebruikt, heeft alleen wat basispatina.

Ik begin in december aan mijn eerste echte stage en wil echt ruilen (of het geld hiervan herinvesteren) voor een groter prep-mes. Ik ben echt op zoek naar een Bunka of Santoku met een bladhoogte van 55 mm en is ofwel roestvrij of heeft een roestvrijstalen bekleding. Wil beide ruilen voor het juiste mes (misschien…

Nakiri EN Honesuki

Bron

De eigen specialiteit van een fileermes is het hebben van een lang flexibel lemmet om zo dicht als mogelijk langs been te snijden. En logisch uiteraard, het snijvlak is super scherp, je snijdt er zonder moeite mee door je verse producten. Onze fileermessen voegen een perfecte meerwaarde aan ieders messenset.

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo