Myojin SG2 240 – Indrukken

Bron

DSC_8019_s.jpg

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar deze lijn, heb ik wat snelle gedachten en experimenten samengesteld met dit nieuwe aanbod van Naohito Myojin, de slijper achter Konosuke's Fujiyama FM-messen.

Ik hou van de FM-slijping en SG2-staal, dus ik sprong er meteen in toen de 240 (werkelijke randlengte 232-233 mm) beschikbaar was. Eigenlijk heb ik niet om een choilshot gevraagd voor de aankoop. Ik vertrouwde Myojin's vakmanschap en geloofde dat hij…

Myojin SG2 240 – Indrukken

Bron

De eigenschap van een fileermes is het bezitten van een lang buigzaam lemmet om zo dicht als mogelijk langs graat te snijden. Natuurlijk is het mes super scherp, alles bij elkaar opgeteld zorgt het fileermes voor minder verlies van vis.
Bestel iets uit onze aanbod fileermessen, jouw bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo