Mijn nieuwste Tula-musthaves

Bron

Je huidige broodmes daar valt niet langer meer mee te snijden? Wij van keukengerijk.nl weten wat jij nodig hebt. Dit mes bijvoorbeeld is een echte aanwinst in je messenset. Met broodmessen als deze zal kruimelen en pletten in het verleden behoren.

Het is een minuut geleden dat ik een beautybericht heb gedeeld… Ik moet mijn best doen! Het grootste deel van mijn tijd is tegenwoordig gewijd aan het schrijven van fitnessprogramma's, dus ik heb er niet eens aan gedacht om mijn nieuwste favoriete huidverzorgings- en schoonheidsproducten te delen. Maar dat betekent niet dat ik niet constant nieuwe dingen uitprobeer. Ik houd me nog steeds aan mijn 10-stappen K-Beauty huidverzorgingsroutine, maar ik heb ook veel Tula- favorieten die ik elke dag en elke nacht gebruik! PLUS ze hebben vandaag net een gloednieuw product gelanceerd na vele, vele verzoeken … hun nieuwe Lip Treatment Balm !!

Dus als je nieuw bent bij Tula en je weet niet hoe je moet beginnen omdat ze zoveel verschillende producten hebben om uit te kiezen, dan heeft hun Radiance Routine Kit een aantal van mijn favoriete producten in één. Het wordt geleverd met hun Purifying Face Cleanser, Vitamin C Serum, Daily Sunscreen SPF 30 Gel, Rose Glow & Get It Cooling & Brightening Eye Balm. Naar mijn zeer bescheiden, niet-professionele mening, is vitamine C een MUST in elke huidverzorgingsroutine. Het helpt bij het hydrateren, verhelderen, egaliseren van de toon en textuur, het helpt hyperpigmentatie te vervagen, bevordert de collageenproductie en meer! Het is de verdomd beste! Ik gebruik elke dag vitamine C samen met een dagelijkse zonnebrandcrème. Ik gebruik Tula's Sunscreen Gel sinds het uitkwam omdat het je huid deze prachtige gloed geeft, dus ik gebruik het graag op mijn gezicht, handen en nek. Maar Tula heeft ook net hun nieuwe Mineral Sunscreen gelanceerd. Deze zonnebrandcrème geeft je huid een zachte, matte finish, dus het is geweldig onder make-up omdat het niet vettig en niet-comedogeen is, wat betekent dat het je poriën niet verstopt! Het is geweldig. Ik ben er dol op! En ik merk dat ik het veel meer draag dan de Sunscreen Gel wanneer ik make-up draag.

PaleOMG x TULA

Een andere absolute favoriet en must-try is hun Blurring and Moisturizing Primer . Tula heeft onlangs hun primer vernieuwd, dus nu is deze verkrijgbaar in 5 verschillende tinten. Als je superlicht bent, wat extreem bleek betekent, zoals ik, zijn hun First Light- of Luna-tinten beide geweldige opties. En heb je een diepere huidskleur, dan zijn de Magic Hour of Cosmos tinten perfect voor jou! Welke tint je ook kiest voor je huidskleur, je zult dol zijn op deze primer. Ik breng het aan na mijn zonnebrandcrème, vlak voor mijn make-up. En net als alle Tula- producten zit het boordevol probiotica en specifieke ingrediënten zoals zoethout om de huidtint te egaliseren en chiazaden om de huid te voeden en te verzorgen. Best cool om een primer te hebben die dubbel werkt!

PaleOMG x TULA

En net vandaag gelanceerd – Lip Treatment Balm !! Als je worstelt met droge lippen (hallo, dankzij accutane), heeft Tula zojuist 3 tinten van hun super hydraterende lippenbalsem gelanceerd. Elk is geladen met hun zes mix van prebiotische en probiotische extracten, lippeptiden om de lippen glad te maken en te vullen, en hyaluronzuur plus vitamine E om te hydrateren en te beschermen. Blozende limonade is hun lichtste kleur en geeft je een super natuurlijke glanzende look, terwijl Strawberry Flush je meer een roze kleur geeft en Blackberry Velvet je een diepere, rijkere kleur geeft. Deze lippenbalsem houdt je lippen gehydrateerd en blijft lang zitten, in tegenstelling tot veel andere glossen. Ik hou ervan!

Hopelijk geeft dit bericht je een aantal verschillende producten om uit te testen om te zien welke je het meest graaft! En wanneer u Tula- producten koopt, gebruik dan de code PALEOMG om 15% korting te krijgen op elke bestelling!

Bekijk hieronder mijn nieuwste Tula-favorieten!

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

Code PALEOMG voor 15% korting op je Tula-bestelling + GRATIS verzending!

PaleOMG x TULA

__________________

Dit bericht wordt je aangeboden door Tula , een product dat ik gebruik en waar ik echt dol op ben! Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding voor dit bericht, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Mijn nieuwste Tula-musthaves verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo