Mijn favoriete LED-gezichtsmasker

Bron

Als je een OG PaleOMG-volger bent, weet je dat ik geobsedeerd ben door alles wat met huidverzorging te maken heeft. Ik was niet gezegend met een geweldige huid en ik was ook niet gezegend met het begrip hoe ik mijn lichaam op de juiste manier moest voeden om van jongs af aan voor mijn huid te zorgen. En daarom ben ik behoorlijk nieuwsgierig geworden naar alles wat met huidverzorging te maken heeft, in de hoop de beste manieren te vinden om mijn huid goed te verzorgen naarmate ik ouder word. Ik heb gegeten zuivel-vrij, paleo, probeerde de boon protocol (en nog steeds vasthouden aan het!) Ik ging naar een schoonheidsspecialiste regelmatig extracties, ik nam tal van recepten zoals accutane en spironolacton , ik heb olie te trekken, nam ik levertraan olie, ik gebruikte alle biologische hippieproducten die ik kon vinden, ik deed Hydrofacials, Profractional , Halo-laser , BBL , microneedling , Clear Silk, chemische peelings, en ik heb onderweg een heleboel verschillende huidverzorgingsproducten geprobeerd. Ik heb ergens tussen de vijf dollar en honderden dollars uitgegeven aan een enkel product om te zien wat voor mij zou werken. En ik blijf elk jaar nieuwe dingen proberen omdat ik denk dat mijn huid het waard is. Dit is het enige lichaam dat ik zal hebben terwijl ik hier op aarde ben, dus ik weet zeker dat ik zal proberen er op elke mogelijke manier voor te zorgen. Onze lichamen zijn wonderbaarlijk en ze werken verdomd hard om dagelijks voor ons te zorgen, dus waarom zouden we niet hetzelfde doen? We sporten, we eten goed, we dragen zonnebrandcrème (je zou zeker zonnebrandcrème moeten dragen), we drinken water … hoe zit het met je huid? Steekt u net zoveel energie in uw huid? Zo niet, dan is dat cool, maar in de tussentijd ben ik hier om de testdummy voor je te zijn voor het geval je ooit geïnteresseerd bent!

PaleOMG Mijn favoriete LED-gezichtsmasker

Nu heb ik de Dr. Dennis Gross LED FaceWare Pro een paar keer gezien op het instagram van een vriend. Deze vriend heeft een prachtige huid, dus ik weet niet zeker waarom ik hem toen niet meteen kocht. IDIOOT. Maar gelukkig kwam ik laatst een vriendin tegen en die was bij haar schoonmoeder. Nou, deze MIL was een absolute MILF. Ik dacht letterlijk dat het de zus van mijn vriend was. Dus toen ik mijn vriendin vroeg wat haar MIL deed om voor haar huid te zorgen, aangezien ze eruitzag alsof ze net van de middelbare school kwam, vertelde ze me dat ze de Dr. Dennis Gross LED FaceWare Pro gebruikte . Dus je weet wat ik deed? Ik heb het online gekocht en dezelfde dag opgehaald. Ik ben extreem impulsief, vooral als het om mijn huid gaat. Ik weet al een tijdje over rode en blauwe LED-lampen. Toen ik iets meer dan een jaar geleden met acne worstelde, kocht ik er zelfs een die mijn schoonheidsspecialiste had. Het probleem was dat ik 30 minuten op mijn rug moest liggen met het over mijn gezicht. En dat voelde als een echte verbintenis (ik zou het nu moeten proberen omdat ik tegenwoordig mediteer, dat klinkt eigenlijk best mooi). Dus toen ik las dat je dit LED-masker maar 3 freaking minuten hoefde te dragen, was ik VERKOCHT.

Als je nog niet bekend bent met LED-verlichting, laat me je dan een eenvoudig overzicht geven.

  • LED-lampen dringen de huid binnen op verschillende diepten om processen in het lichaam te activeren en te stimuleren die kunnen helpen bij zaken als acne, dermatitis, doffe huid, littekens, rimpels, ouderdomsvlekken, beschadiging door de zon en andere inflammatoire huidaandoeningen zoals rosacea en eczeem.
  • Rood LED-licht stimuleert de collageenproductie diep in de huid om tekenen van veroudering te helpen verbeteren
  • Blauw LED-licht vernietigt acne veroorzakende bacteriën om de huid een beetje helderder te houden

Ik ben geen groot voorstander van het oplossen van acne-problemen met huidverzorgingstechnologie, persoonlijk geloof ik dat acne van binnenuit moet worden aangepakt ( zie mijn bonenprotocol-bericht ), maar het kan nooit kwaad om bacteriën te doden die zich op het oppervlak van de huid bevinden. huid. Ik gebruik liever de LED FaceWare Pro voor veroudering. Ik wil het meest aan fijne lijntjes, rimpels en verkleuringen werken. En aangezien je het maar 3 minuten per dag hoeft te gebruiken, en het is ook nog eens handsfree, is het vrij eenvoudig om het een paar keer per dag te gebruiken, 's morgens en' s avonds!

PaleOMG Mijn favoriete LED-gezichtsmasker

Het gebruik ervan is heel eenvoudig! Het enige wat u hoeft te doen is uw huid te wassen, droog te deppen, vervolgens het masker over uw gezicht te doen en de banden vast te maken. Mijn enige klacht over dit apparaat zijn de riemen. Ze glijden heel gemakkelijk weg, zodat ze niet altijd zo strak worden aangetrokken als je zou willen. Als het eenmaal stevig op je gezicht zit, houd je de aan / uit-knop op het voorhoofd van het masker ingedrukt en wordt het rood voor anti-veroudering, klik je er nogmaals op voor blauw voor acne of klik je er een derde keer op voor een combinatie. Ga dan verder met je dag en 3 minuten later ben je klaar! Het is zo simpel. Nadat ik het 's ochtends heb gebruikt, gebruik ik Dr. Dennis Gross Alpha Beta Extra Strength Daily Peel Pads . Toen ik hem kocht de LED FaceWare Pro , kreeg ik een gratis monster van de schil pads en ik snel verliefd op hen. Ze zijn zo'n eenvoudige manier om je huid thuis te verzorgen zonder dat je last hebt van uitdroging of daadwerkelijke peeling. Dus elke ochtend was ik, ik maskeer, ik schil, ik doe de rest van mijn huidverzorgingsproducten op, ik mediteer en dan schrijf ik een dagboek. Praten over zelfzorg op zijn best! De peelpads bevatten AHA's en BHA's, antioxidanten en retinol om de celvernieuwing te bevorderen en dofheid te verwijderen. Ze helpen je huid er egaler en stralender uit te zien! Dan doe ik 's avonds hetzelfde huidverzorgingsproduct, maar dan zonder de peelingpads en in plaats daarvan gebruik ik een sheet mask! En na elk gebruik van het masker maak ik het schoon met een alcoholdoekje om ervoor te zorgen dat ik bij elk gebruik geen bacteriën op mijn huid verwissel. Nee, dank u.

PaleOMG Mijn favoriete LED-gezichtsmasker

Dit voelt echt als een advertentie voor Dr. Dennis Gross, nietwaar? Ik denk dat het veilig is om te zeggen dat ik een fan ben van hun producten.

Ik heb het masker nu meer dan een maand en ik heb het elke dag samen met de peelpads gebruikt . Ik heb geen eerdere foto's gemaakt omdat ik hier niet echt om geef. Dit gaat over lange spelresultaten. Het gaat niet om het zien van resultaten in een paar dagen of weken, ik denk maanden en jaren. Net als sporten of gezond eten. Ik zie het als een uiterst gemakkelijke manier om je huid dagelijks te verzorgen, aangezien we niet dagelijks naar een schoonheidsspecialiste kunnen gaan. Ik heb het zelfs bij me tijdens het reizen (ik heb het nu bij me in Austin)! Het is eenvoudig, gemakkelijk en snel! Het is zeker duurder voor $ 435, maar als je toegewijd bent om het dagelijks te gebruiken, krijg je verdomd snel waar voor je geld. En ik raad zeker aan om je eraan te wijden. Ik heb ergens gehoord dat ik het 45 dagen achter elkaar moet gebruiken om echte resultaten te zien, maar ik ga er veel langer mee door! Als het mijn huid ook maar een klein beetje kan helpen, ben ik er voor, vooral omdat het zo handig is! Ik zou het ten zeerste aanbevelen om deze uit te proberen! Ik ben geen expert, maar ik neem mijn huid zeker heel serieus, dus als je vragen hebt, laat het me weten!!

PaleOMG Mijn favoriete LED-gezichtsmasker

____________

Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Mijn favoriete LED-gezichtsmasker verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo