Mijn emotionele achtbaan voor 2021 – Aflevering 222: PaleOMG ongecensureerde podcast

Bron

Een gloednieuw keukenmes bestellen? Voor iedere keukenprins is een scherp mes een echte must have. Deze ligt prettig in de hand dat maakt snijden makkelijker en prettiger. Dit chef’s knife is een mooie uitbreiding op ieders messenset.

Vandaag deel ik in de podcast enkele hoogte- en dieptepunten die we de afgelopen maand hebben meegemaakt en hoe moeilijk het was om er doorheen te navigeren. Bovendien heb ik het over een doel voor 2022 waarvan ik denk dat we daar allemaal van kunnen profiteren.

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de code YAY2022 voor de eindejaarsuitverkoop om 20% korting te krijgen op al mijn programma's!

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je de podcast leuk vindt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ over wilt praten, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

Het bericht Mijn emotionele achtbaan voor 2021 – Aflevering 222: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo