mijn eerste koolstofstaal?

Bron

Hallo iedereen. Vorig jaar heb ik op aanraden van mensen op dit forum een Kurosaki Shizuku R2 Gyuto 240mm opgehaald. Ik ben er erg blij mee, maar ben benieuwd om mijn eerste koolstofstalen mes op te halen. Ik ben niet precies wat ik doe, dus ik zou dankbaar zijn voor elk advies!

PLAATS
Australië

MESTYPE:
Van wat ik heb gelezen, ben ik geïnteresseerd in Aogami Super, maar ik sta open voor andere staalsoorten.

Aangezien ik al een lange (voor mij) Gyuto heb, ben ik geneigd iets kleiner/korter te nemen – misschien een nakiri, bunka, of…

mijn eerste koolstofstaal?

Bron

Het tomatenmes is 1 van de kleinere mesjes in de keuken. Tomatenmesjes kunnen aan de mespunt een vorkje hebben maar hoeft zeker niet. Een tomaat valt tevens met een glad mesblad te bewerken bijvoorbeeld een koksmes. Alleen moet deze wel fantastisch scherp zijn om door de tomaten schil te komen. Het tomatenmes is fijn gekarteld waardoor het probleemloos en zonder pletten door de schil snijdt.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo