Meningen over Yu Kurosaki Santoku-messen of suggesties

Bron

Hallo iedereen,

Ik ben al lang op zoek naar een mes en na het beantwoorden van je vragenlijst en het lezen van je threads, ben ik op het idee gekomen om een Yu Kurosaki-mes gehamerd R2/SG2, santoku, Fujin of een andere gehamerde stijl te kopen die ik leuk vind.
het mes is de: Santoku tsuchime-Fujin SG2 – Ebbenhouten handvat 280 Eur

Ik zag dit ook van zijn broer Makoto Kurosaki Santoku tsuchime VG10, 165 mm, 163 Eur knifewear
(geen links toegestaan)

Ik heb sowieso de vragenlijst beantwoord als je me andere…

Meningen over Yu Kurosaki Santoku-messen of suggesties

Bron

Zoek je een koksmes? Dit exemplaar, is er eentje om bij je keukenmessen toe te voegen. Deze ligt prettig in de hand dat maakt snijden makkelijker en prettiger. Dit koksmes gaat een trots in je keuken worden.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo