Meningen over Yu Kurosaki Santoku-messen of suggesties

Bron

Hallo iedereen,

Ik ben al lang op zoek naar een mes en na het beantwoorden van je vragenlijst en het lezen van je threads, ben ik op het idee gekomen om een Yu Kurosaki-mes gehamerd R2/SG2, santoku, Fujin of een andere gehamerde stijl te kopen die ik leuk vind.
het mes is de: Santoku tsuchime-Fujin SG2 – Ebbenhouten handvat 280 Eur

Ik zag dit ook van zijn broer Makoto Kurosaki Santoku tsuchime VG10, 165 mm, 163 Eur knifewear
(geen links toegestaan)

Ik heb sowieso de vragenlijst beantwoord als je me andere…

Meningen over Yu Kurosaki Santoku-messen of suggesties

Bron

Hoge kwaliteit keukengerei is iets dat elke keuken wel nodig heeft, zelfs als je voor je eentje in de keuken staat. Je producten gaan snijden met het het mes dat er voor bedoeld is zoals het DAMASCUS KEUKENMES geeft dan ook je juiste resultaat. Goed kunnen omgaan met een keukenmes is wel zo handig. Weten hoe je moet snijden haalt het beste uit het keukenmes naar boven.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo