Mel's persoonlijke favoriete receptkeuzes van 2021

Bron

Met verse groenten van de groenteboer werken is fantastisch, bijvoorbeeld een gerecht uitproberen en daarna met z’n allen smakelijk van eten. Het is ook geinig om te doen, er zijn zoveel mogelijkheden de smaak is geheel naar eigen inzicht. Een ovengerecht bereiden is ook een hele ervaring. Nog niet voldoende smaak?, het zijn de kruiden die het geven. Dan de kruiden fijn hakken met een scherp mes om daarna door je saus te roeren. Staat het koks hart al open?

Gisteren deelde ik de 10 populairste recepten van 2021 , maar vandaag ben ik een beetje egoïstisch en deel ik mijn persoonlijke favoriete recepten van recepten die in 2021 zijn gepost.

Een paar daarvan zijn hetzelfde als de top 10 van gisteren, maar veel zijn anders. Wat kan ik zeggen, ik ben een sukkel voor chocolade, en er was niet genoeg chocolade op de verzameling van gisteren. 🙂

(meer…)

De post Mel's persoonlijke favoriete recepten van 2021 verscheen eerst op Mel's Kitchen Cafe .

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo