Mazaki 210

Bron

Ik heb een paar messen om te verkopen, beide zijn solide messen, meestal doe ik ze weg omdat ik een beetje over met ijzer beklede messen ben. Te veel gedoe voor mij in een professionele omgeving, ze zitten gewoon in mijn rol omdat ik mijn semi-roestvrij en roestvrijstalen bekleding voor de meeste taken gebruik.

Zal ook handelsaanbiedingen ontvangen. Meestal op zoek naar 180-240 mm suji/petty of misschien een 180-210 mm deba. Zou echter ook altijd een andere gyuto kunnen gebruiken … Zou de meeste makersx echter bij voorkeur roestvrij bekleden.

Isasmedjan…

Mazaki 210

Bron

Het tomatenmesje heeft een lemmet van hoogstens 15 centimeter, het is een bescheiden mes met enorm gemak. Het mespunt is bij sommige tomatenmessen gevorkt, dit maakt het oppakken van tomaten plakjes makkelijker. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad mesblad waaronder een koksmes. De tomaten schil is best taai die met alleen een vlijmscherp koksmes valt door te snijden. Dankzij de fijne kartels aan het tomatenmes is die tomaten schil kinderspel.

We kijken uit naar je idee├źn

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo