Mazaki 210

Bron

Ik heb een paar messen om te verkopen, beide zijn solide messen, meestal doe ik ze weg omdat ik een beetje over met ijzer beklede messen ben. Te veel gedoe voor mij in een professionele omgeving, ze zitten gewoon in mijn rol omdat ik mijn semi-roestvrij en roestvrijstalen bekleding voor de meeste taken gebruik.

Zal ook handelsaanbiedingen ontvangen. Meestal op zoek naar 180-240 mm suji/petty of misschien een 180-210 mm deba. Zou echter ook altijd een andere gyuto kunnen gebruiken … Zou de meeste makersx echter bij voorkeur roestvrij bekleden.

Isasmedjan…

Mazaki 210

Bron

Wat is het toch fijn om elke avond de keuken in te mogen gaan en je eigen creaties tot stand te brengen. Het is ook grappig om te doen, je kan werkelijk elk recept na doen en alles smaakt weer net even anders. Vis pocheren is ook een hele ervaring. Je ruikt het pruttelende goedje al aan het einde van de straat. Dan de kruiden goed fijn snijden met een santokumes om door de pasta te roeren. Begint je maag al te knorren?

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo