Maz en Isasmedjan

Bron

Ik heb een paar messen om te verkopen, beide zijn solide messen, meestal doe ik ze weg omdat ik een beetje over met ijzer beklede messen ben. Te veel gedoe voor mij in een professionele omgeving, ze zitten gewoon in mijn rol omdat ik mijn semi-roestvrij en roestvrijstalen bekleding voor de meeste taken gebruik.

Zal ook handelsaanbiedingen ontvangen. Meestal op zoek naar 180-240 mm suji/petty of misschien een 180-210 mm deba. Zou echter ook altijd een andere gyuto kunnen gebruiken … Zou de meeste makersx echter bij voorkeur roestvrij bekleden.

Isasmedjan…

Maz en Isasmedjan

Bron

Niet super groot is het tomatenmesje, het is een klein maar fijn mes. Bij meerdere modellen mesjes zit er en vork aan het uiteinde, dit maakt het oppakken van tomaten plakken makkelijker. Een tomaat kan ook gesneden worden met een glad lemmet waaronder een koksmes. Alleen moet deze wel enorm scherp zijn om door de tomaten schil te komen. Het mesje bezit fijne kartels waardoor het met gemak en zonder pletten door de schil snijdt.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo