Masamoto ks, hiromoto als gyuto en petty, blank voor meshandvat

Bron

Masamoto ks in goede staat. Het is een of twee keer gebruikt, maar het heeft me nooit echt bijgestaan. Het is nooit geslepen. Geen doos, maar wordt verzonden met een Shihan-mesbeschermer. Ik geloof dat het een pcpken-handle was.

$ 475 verzonden

Hiromoto en kleine combo. Ik denk dat het 125 mm is.
Ik scheid ze niet, ik heb ze gecombineerd gekocht en verkoop ze op dezelfde manier. Geen van beide is gebruikt. De 240 gyuto heeft een minuscuul chipje aan de punt. Ik heb mijn best gedaan om er een foto van te maken. Ze hebben extreem kleine…

Masamoto ks, hiromoto als gyuto en petty, blank voor meshandvat

Bron

De eigenschap van een fileermes is het hebben van een aanzienlijk flexibel lemmet om zo dicht als mogelijk langs been te snijden. En logisch natuurlijk, het lemmet is fantastisch scherp, je snijdt er zonder moeite mee door vlees en vis. Onze fileermessen geven een voldaan bezit voor elke keuken die gezien aan de messenmagneet mogen worden.

Tags:

We kijken uit naar je idee├źn

Laat een reactie achter

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo