Masakage Kioshi 210

Bron

Masakage Kioshi 210 te koop. Ik heb hem een paar jaar geleden nieuw gekocht, maar slechts ongeveer 10 keer gebruikt. Nog steeds slecht scherp. Was mijn eerste j-mes, hoe glad is de helling!

Dit is heel erg een laser en vrij dun achter de rand. Staal is Aogami Super met roestvrijstalen bekleding. De KU is vrij licht en op een dag lichtjes afgewreven door een nieuweling die de verkeerde kant van de spons gebruikt… Geprobeerd om op foto's vast te leggen. Ik gaf ook de hiel een zeer lichte afronding en deed een koffie-ets die…

Masakage Kioshi 210

Bron

Iedereen die zelf de maaltijden klaarmaakt weet wel dat goed materiaal onmisbaar in elke keuken is. Product bewerking met het het mes dat er het meest geschikt voor is zoals het JAPANSE KEUKENMES is dan ook het beste. Goed met een keukenmes overweg kunnen is wel aanraadbaar. Weten hoe je het mes vast moet houden haalt het beste uit het keukenmes naar boven.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
      Logo