Maple Amandel Boter Granola

Bron

Iedereen die in de keuken staat weet wel dat het juiste gereedschap een must in elke keuken is. Elk mes heeft zo z’n eigen specialiteit, neem bijvoorbeeld het bakkersmes dit snijdt deze productgroep als de beste. Voor het beste snijresultaat is leren snijden wel zo handig, dan komt het keukenmes extra goed tot haar recht.

Ik ben dol op granola. Ik kan niet geloven dat ik zo lang geen haver heb gegeten. Ze zijn absoluut heerlijk. Vooral haver die wordt omgezet in knapperige, zoete, zoute, chunky granola. Het is het beste. Dit is mijn favoriete granola aller tijden. Het is absolute perfectie. Het enige probleem is dat we er als een lopend vuurtje doorheen gaan. Brian eet het zo verdomd snel op en ik kies de chocoladestukjes eruit, zoals elke beschaafde volwassene zou doen. En dan hebben we geen muesli meer en ik heb geen zin om naar de winkel te gaan om nog een zak van $ 7 te kopen. Noem me lui… want dat ben ik. Ik ben door en door een stier. Dus weet je wat ik doe? Ik maak mijn eigen. Omdat het gemakkelijke AF is en veel goedkoper. Beveel het ten zeerste aan. Heb je mijn Snickerdoodle Granola of mijn Chocolate Sea Salt Granola gemaakt . Die moet je ook eens proberen. Vertrouw me gewoon op deze.

PaleOMG Maple Amandel Boter Granola

Laatst ontving ik een pakket Quinn Maple Almond Butter Pretzels . Deze met esdoorn amandelboter gevulde pretzels zijn geweldig en ik kon niet stoppen ze te eten. Ze zongen een lieflijk lied voor mijn ziel. En toen ik de zak ging pakken, stonden ze naast een zak haver. BOOM. Esdoorn Amandel Boter Granola idee. Is het zo creatief? Nee. Maar ik sta erachter. Vooral omdat het moet, want het is iets dat ik heb gemaakt en het staat op mijn blog. Hoe dan ook, deze granola is absoluut heerlijk. Maar je moet de aanwijzingen volgen. Laat de granola VOLLEDIG KOELEN voordat je erin gaat graven. Het smaakt niet zo lekker als het warm is en het is niet super knapperig. Bovendien zal het je mond verbranden en ervoor zorgen dat je je leven gaat haten als je het direct uit de oven probeert te eten. Vertrouw me gewoon op deze. Ik weet het te goed.

PaleOMG Maple Amandel Boter Granola

Zijn er nog meer mensen die op zoek zijn naar een solo-reis? Ik heb het hier de laatste tijd veel over op instagram en ik ben toe aan een tripje ergens alleen. Ik ga deze week op bezoek bij vrienden in San Antonio, dan heb ik een reis met mijn hubs in 2 weken, en zelfs nog een reis in oktober om een vriend te bezoeken. Maar ik denk dat november de maand zal zijn dat ik ergens alleen ga en wat tijd alleen opsnuif. Ik kan nog steeds niet beslissen waar ik heen wil. Ik heb gehoord van een paar echt coole spirituele kuuroorden in Mexico, maar ik ben een beetje over het krijgen van C-tests om terug te komen naar de VS. Ik heb dat nu zo vaak gedaan en het wordt oud. Maar als ik hier in de VS blijf en naar Santa Fe of Sedona of Palm Springs naar een spirituele spa ga, is er geen C-test vereist. Ik weet alleen nog steeds niet waar ik heen moet. Ga ik super spiritueel of ga ik naar een aantal voorzieningen spiritueel? Heb je plekken waar je van houdt? Laat het me gerust weten. Iemand die deze reis voor mij plant, klinkt best aardig.

PaleOMG Maple Amandel Boter Granola

Afdrukken

Maple Amandel Boter Granola

 • Auteur: juli
 • Voorbereidingstijd: 10 minuten
 • Kooktijd: 35 minuten
 • Totale tijd: 45 minuten
 • Opbrengst: 4 kopjes
Ingredi├źnten
 • 1/2 kopje ahornsiroop
 • 1/2 kopje amandelboter
 • 1/3 kop gesmolten gezouten boter *
 • 1 eetlepel kaneel
 • 2 theelepels amandelextract
 • 1 theelepel vanille-extract
 • 3 kopjes glutenvrije ouderwetse haver
 • 1/2 theelepel grof zout
instructies:
 1. Verwarm de oven voor op 350 graden F. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
 2. Meng in een grote kom ahornsiroop, amandelboter, boter, kaneel, amandel en vanille-extract. Voeg, eenmaal gecombineerd, haver en zout toe en meng tot het volledig is bedekt met het ahorn-amandelbotermengsel.
 3. Giet op de bakplaat, verdeel de havermout in een platte laag en druk op het bakpapier. Dit maakt het mooi en stevig als het eenmaal is afgekoeld. Zet 20 minuten in de oven, draai de bakplaat om en bak nog eens 15 minuten. Laat na het bakken VOLLEDIG afkoelen op de bakplaat.
 4. Eet alleen of in een bakje melk naar keuze!

Heb je dit recept gemaakt?

Deel een foto en tag ons – we kunnen niet wachten om te zien wat je hebt gemaakt!

PaleOMG Maple Amandel Boter Granola

Wat heb ik gebruikt om dit recept te maken:

Schakel uw JavaScript in om inhoud te bekijken

PaleOMG Maple Amandel Boter Granola

______________

Dit vind je misschien ook leuk:

Amandelboter Blondies

Snickerdoodle Granola

Chocolade Amandel Boter Cups

Chocolade Zeezout Granola

Pepermunt Patty Amandelboter

____________

Klik hier om al mijn PaleOMG-recepten in uw maaltijdplanner te krijgen met echte plannen !

Dit bericht bevat enkele gelieerde links en ik krijg mogelijk een vergoeding, maar alle meningen zijn van mijzelf. Deze vergoeding helpt bij de kosten om deze blog draaiende te houden! Bedankt voor al je hulp!

Het bericht Maple Almond Butter Granola verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo