Manifest That Shit, Doggy – Aflevering 207: PaleOMG Uncensored Podcast

Bron

Vandaag deel ik in de podcast mijn recente reis naar Telluride, waarom ik denk dat het bijhouden van een dagboek zo nuttig is, elke dag dankbaar zijn en waarom positieve zelfpraat je hele leven kan veranderen. Oh, en we gaan samen wat shit manifesteren, mijn vriend.

________________

Vergeet niet om mijn fitnessprogramma's te bekijken op https://paleomg.teachable.com/ en gebruik de speciale code voor podcast-luisteraars UNCENSORED10 voor 10% korting op al mijn programma's! Power Program 2.0 is gelanceerd met 12 weken intermediate en pro workouts! Bekijk dit bericht om erachter te komen welk programma voor jou geschikt is – https://paleomg.com/finding-the-right-fitness-program-for-you/

________________

Steun de podcast door op de knop Abonneren op iTunes te klikken en een recensie alleen te plaatsen als je van de podcast houdt! Er is genoeg negativiteit in deze wereld, niet meer verspreiden. Ik vind het leuk om te horen waar JIJ wilt dat ik over praat, dus laat gerust een reactie achter hier of op sociale media met onderwerpen waarvan je wilt dat ik ze behandel! En vergeet niet dat sommige berichten gelieerde links hebben waarvan ik mogelijk een vergoeding krijg. Deze vergoeding helpt om deze blog up and running te houden! Heel erg bedankt voor jullie steun, jullie zijn geweldig!

De post Manifest That Shit, Doggy – Episode 207: PaleOMG Uncensored Podcast verscheen eerst op PaleOMG .

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo