Mamsaam Chops Recept (lamskoteletten in zwarte peperjus)

Bron

De energie komt helemaal tot leven door, bijvoorbeeld andere technieken uitproberen en met z’n allen er van genieten. Een geweldige bezigheid is het, je kan werkelijk alles verzinnen en je gaat achter andere smaken komen. Met verse vis braden is ook een hele ervaring. Alles met de juiste dosis toevoegen , als laatste afmaken met peper en zout voor de best mogelijke smaak. Mooi groen en vers geplukt uit eigen moestuin. Begint het al te kriebelen?

Mamsaam-karbonades in Andhra-stijl, dwz lamskoteletten in zwarte peperjus, zijn perfect voor een drankje in de avond met vrienden of met stomende hete rijst, dal en een klodder ghee. De zwarte peper in de jus geeft de curry een fantastische smaak en diepte.

Serveer Mamsaam Chops als bijgerecht met hete gestoomde rijst, Phulka en Kerala Style Chicken Tomato Roast voor een heerlijke gezonde weekendlunch of -diner.

Als je van dit recept houdt, kun je ook andere schapenvleesrecepten proberen, zoals:

  1. Schapenvlees Matar Keema
  2. Dhaba schapenvlees
  3. Chettinad Schapenkarbonades Kozhumbhu

Tags:

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo