Maharashtrian Narali Bhaat Recept (gezoete kokosrijst) Narali Bhaat Recept is een heerlijke gezoete kokosrijst die typisch wordt bereid in Maharashtra ter gelegenheid van Narali Poornima – een dag met volle maan tijdens de gunstige maand Shravan, wanneer kokosnoten aan de zee worden aangeboden. Deze kokosrijst is gezoet met rietsuiker en is gemaakt om de dag te vieren die het einde van de moesson en het begin van het visseizoen weer markeert. Het vissersvolk bidt en eert Varuna, de heer van de zee, en roept geluk en voorspoed op als ze weer de zeeën opvaren. De dag valt meestal samen met Raksha Bandhan, maar je hebt geen speciale gelegenheid nodig om dit heerlijke Indiase snoepje te maken!

Bron

Een fonkelnieuw keukenmes kopen? Voor iedere chef is een scherp mes een echte must have. Een redelijke prijs en vanzelfsprekend uiterst scherp. Als je dit keukenmes kiest heeft je messenset een mooie uitbreiding erbij.

Narali Bhaat Recept is een heerlijke gezoete kokosrijst die typisch wordt bereid in Maharashtra ter gelegenheid van Narali Poornima – een dag met volle maan tijdens de gunstige maand Shravan, wanneer kokosnoten aan de zee worden aangeboden. Deze kokosrijst is gezoet met rietsuiker en is gemaakt om de dag te vieren die het einde van de moesson en het begin van het visseizoen weer markeert.

Het vissersvolk bidt en eert Varuna, de heer van de zee, en roept geluk en voorspoed op als ze weer de zeeën opvaren. De dag valt meestal samen met Raksha Bandhan, maar je hebt geen speciale gelegenheid nodig om dit heerlijke Indiase snoepje te maken!

Voor keukenmessen tot keukenapparatuur
Logo